Най-младата депутатка в 44-ото Народно събрание плаща семестриалната такса на първокурсничка от Пловдивския университет

Най-младата депутатка в 44-ото Народно събрание – 25-годишната Теодора Халачева от коалиция „БСП за България”, плати семестриалната такса на 19-годишната първокурсничка от специалността „Графичен дизайн и реклама” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” Недка Запрянова.

„Обещано и изпълнено! „Щастлива съм да участвам в реализирането на една мечта – мечтата на Недка да се занимава с графичен дизайн и реклама”, написа в профила си във Фейсбук народната представителка от Пловдив.

Още с влизането си в парламента бившата манекенка пое ангажимент да плати семестриалната такса на участника в проекта „Образована младеж” с най-високи резултати на кандидатстудентските изпити.

„Образована младеж” е проект, който младите социалисти в града под тепетата осъшествяват вече няколко години поред. Недка Запрянова е сред 80-те зрелостници, посещавали безплатните шестмесечни курсове, водени от филолога и общински съветник от БСП Димитрина Вакрилова, по този образователен проект.

Теодора Халачева пожелава успех както на Неди, така и на всички, участвали в проекта „Образована младеж”. Най-младата депутатка изказва и лична благодарност на Димитринка Вакрилова за нейната безвъзмездна и всеотдайна работа, довела до успешните резултати на зрелостниците на кандидатстудентските изпити.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България