Лепят фалшиви фишове за неправилно паркиране

Инвестираме 5% от парите си Купуваме жилища и правим подобрения в дома

Спасители търсят 2-годишно испанче, паднало в 100-метров кладенец

Еднорък гние от 5 г в затвора за убийство без вина Полицията в Търново доказа с полиграф истинския извършител, прокуратурата отказа възобновяване на делото

МВР хвана заподозрян за посегателството срещу Софийската синагога

165-годишна ще гласува в Турция Опозицията се оплака от нередности

Вижте фалшивите документи за ТЕЛК, открити от МВР и прокуратурата (СНИМКИ и ВИДЕО)

€230 глоба за наш шофьор с телефон

15-годишен ученик засне отвътре самолета на Путин (ВИДЕО)

Панихида за Радичков отслужиха в Берковица

Прокуратурата иска постоянен арест за дрогирания шофьор-беглец в Сливен

Ципрас с мнозинство за сделката със Скопие Поне 151 депутати ще подкрепят споразумението

Дивата котка, обикаляща из Пловдив, се оказа домашен любимец През октомври пак се разхождала по улицата, зооветeринари я упоили, но собственикът я прибрал

Дрогираният със сабята плашел полицаите: „Ще ти изтръгна гръкляна, ще ти запаля апартамента!“

Руски кораби съпровождат американските ракетоносци в Черно море

Наши и чуждестранни фирми очаровани от успеха на ИАНМСП при изпълнението на проекти

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) бележи успех в хода на изпълнение на проект „Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи“.
Целта на проекта е „Насърчаване на интернационализацията на българската икономика чрез улесняване на достъпа на българските малки и средни предприятия до приоритетни външни пазари и осигуряване на условия за доброто им позициониране и устойчиво присъствие в международен мащаб“, като чрез изпълнение на проектните дейности се разкриват възможности за установяване на преки контакти и договаряне на съвместни бизнес партньорства между български фирми и техни чуждестранни партньори.
Пресконференцията бе открита от и.д. изпълнителния директор на ИАНМСП д-р Александър Минев, който приветства гостите на събитието.
Благодарение на изпълнението на проекта са създадени условия за българските предприятия да осъществят контакти с бизнес партньори от широк спектър от сектори, включително електроника, информационни и комуникационни технологии, машиностроене, автомобилостроене, интериорен дизайн, козметика, транспорт, енергетика и др., а индикаторите сочат, че ИАНМСП бележи успех в хода на изпълнението на проекта“, заяви координаторът на проекта, Боряна Минчева.
В проекта са взели участие и фирми от целеви пазари – държави от ЕС, като Германия, Чехия, Унгария, Полша, Австрия, Малта, Италия и др., от Индия, както и такива от Близкия Изток – Катар, ОАЕ, Иран и др. страни.
Благодарение на високия професионализъм на екипа, отговорен за организиране на проявите и стотиците двустранни срещи, над 45% от българските фирми очакват сключване на договори, а някои от събитията приключват с подписани такива.  Експертизата на организаторите прояви е в основата на преизпълнението на основния индикатор по проекта, което към момента е 170%, а очакванията са до приключването на проекта да достигне 180% .
Това стана ясно по време на пресконференция, която ИАНМСП проведе относно представяне на изпълнението на проекта. На събитието присъстваха г-н Борислав Димитрачков, ръководител на проекта и г-жа Боряна Минчева – координатор.
До момента ИАНМСП е провела 17 промоционални прояви, в които са взели участие 738 български МСП, като 573 са уникални. Заложеният по проекта основен индикатор за изпълнение е 250, с което проектът е надхвърлил очакваните резултати многократно.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.