Невероятните 65 000 лева достигна джакпотът в „ТОТО ДЖОКЕР“

Можете да спечелите страхотната сума още утре срещу минимален залог от 20 стотинки

Още утре някой късметлия може да стане по-богат с 65 000 лева, защото джакпотът в играта „ТОТО ДЖОКЕР“ се очаква да достигне този феноменален размер. Това е една от най-щедрите игри на Български спортен тотализатор, която редовно носи призови печалби, въпреки че минималният залог за нея е едва 20 стотинки. Неслучайно Део я нарича „малката машинка, която неуморно раздава печалби“.

За „ТОТО ДЖОКЕР“ от първо лице разказва и Диан Жилиев, чийто късмет му донесе сумата от 56 258 лева. Той е на 39 години, от гр. София, и развива собствен бизнес в IT сектора. Късметлията разбира, че е спечелил, когато проверява фиша си онлайн. „Когато видях усмихнатото човече, не можах да повярвам“, каза той и сподели, че е изключително щастлив от печалбата. Диан участва редовно в игрите на Български спортен тотализатор. Признава, че има любими числа, които са свързани с рождените дати на съпругата и децата му. Със спечелената сума ще отиде на екскурзия с цялото семейство и ще ремонтира дома си. Диан ще продължи да участва в игрите на СПОРТ ТОТО, а голямата му цел е джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Благодарение на щедростта на „ТОТО ДЖОКЕР“ Марин Георгиев от София пък ще организира екскурзия в Испания или Италия със своята съпруга. Столичанинът е редовен участник в игрите на тотализатора от много години. Когато попълва своите фишове, късметлията разчита на едни и същи числа. Той споделя, че е бил много радостен, когато разбрал за печалбата. В първия момент не можел да повярва, че печели такава сума и то от „ТОТО ДЖОКЕР“. Марин пожелава на всички участници да ги сполети същия късмет, а дори и по-голям. Щастливецът споделя, че дори и да не спечели, когато пусне фиш, той все пак се чувства горд, защото така дава принос за мисията на тотализатора да подпомага развитието на спорта у нас.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели, както на моментните, така и на числовите игри, да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки за страхотни допълнителни печалби, при това без да плащат повече.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото