Борисов: На 85 % е готово кръговото кърстовище на пътя Пловдив – Асеновград

Арестуваха адвокат за системни блудства с малолетни момчета

Извадиха жив човек, затрупан от лавина в Банско

Две български филмови премиери за Трети март В Руския културно-информационен център зрителите ще видят новите филми на журналиста Степан Поляков

Благоев вика призрака на Енгелс в Ямбол Дядото участва в спиритически сеанс край Тунджа

Били Айлиш подобри рекорд с песен за филма за Бонд

50 души остават под наблюдение за коронавирус у нас До края на деня се очаква да бъдат изследвани поне още 11 проби

Бивш шеф на НСБОП: Костов ни забрани да работим по приватизацията

Премиерът Борисов: Нямаме никакъв миграционен натиск (ВИДЕО)

Любимите рецепти на Ани Петкова

Криско с роля във вампирски филм

Борисов разговаря с феновете и ръководството на „Ботев” и „Локомотив” в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

Проф. Мутафчийски: Новата вълна от грип тип Б е по-опасна от коронавируса

Забраниха на геймър да играе FIFA до живот

Гранична полиция: Няма мигрантски натиск към България

Нетърпеливи педофили напират в политиката Каква е историята на Световната асоциация на извратените, получаваща подкрепа от либерали и леви, които са в контакт с ЛГБТ движението

Основателите на Партията за любов към ближния, свободата и многообразието (PNVD) или „Партия на педофилите“.

Основател на PNVD е Ед ван ден Берг, притежател на огромна колекция от детска порнография

Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите са в холандските Хага и Ротердам). Те поискаха декриминализация на сексуалните отношения между възрастни и деца и отмяна на възрастта за сексуално съгласие. През 70-те и 80-те години педофилските асоциации получават подкрепа от различни либерални и леви политически групи и са в тесни контакти с представителите на ЛГБТ движението. През 1974 е създадено Немското Обединение за Педерастия (Deutsche Arbeitsgemeinschaft Paderastie – DAP), от издателя на западногерманското списание Pikbube – десния либерал Хелмут Бендт. На 02 декември 1978 година на среща, озаглавена „Любовта на мъжете към момчетата и епохата на съгласието“, е създадена Северноамериканската асоциация за бойлавърите (NAMBLA), ръководена от Дейвид Торстед, произлязъл от партията на социалистите-троцкисти. Няколко години тя контролира организационния комитет на ежегодния гей парад в Ню Йорк, беше член на Международната асоциация на лесбийките и гейовете (притежава консултативен статут в ООН и Европейската комисия). NAMBLA все още е активна, тя издава бюлетин и провежда лобистки и търговски дейности. През 1979-83 г. в Германия съществува организацията Pedophilia e. V. (D.S.A.P.), която имаше няколко регионални клона. Освен това немските педофили бяха включени в политиката в рамките на организациите AG-Pado, Krumme 13, Orange Street на жените, Работната група за хуманната сексуалност (AHS), Баварския хуманистичен съюз.

През 1982 г. в Холандия по инициатива на Мартин Тео, осъден за педофилия, е създадено Общество „Мартейн“, което скоро става водеща група на педофилите в Европа. То също беше член на Международната асоциация на лесбийките и гейовете, издава свободно OK Magazine, списание за безплатно разпространение в холандските книжни мрежи и беше субсидирано (чрез средства) от държавата. През 2006 г. членовете на Обществото „Мартейн“, заедно с веганите, зоозащитниците, зоофилите и ексхибиционистите, които се присъединиха към тях, създадоха Партията за любов към ближния, свободата и многообразието (PNVD, „Партия на педофилите“). Тя бе водена от президента на Обществото „Мартейн“, възрастният перверзник Ед ван ден Берг, който по това време живееше с малолетния си „приятел“, и който веднъж беше глобен и условно осъден за тормоз над 11-годишно момче. Ръководството включваше и Мартин Утенбогаард (ковчежник на Обществото „Мартейн“, сътрудник на един от най-големите холандски вестници – лявоцентристкия Volkskrant) и Норберт де Йонге. Партията се опита да се кандидатира на парламентарни избори. Хагският съд отхвърли иска на фондация Soelaas за забрана на PNVD, позовавайки се на принципа за „демокрация, свобода на изразяване на мнения и свобода на събранията“. На 14 март 2010 PNVD обяви своята самоликвидация, но Обществото „Мартейн“, продължи да бъде активно. На 18 юни 2011 г. Министерството на сигурността и правосъдието на Холандия реши, че дейността на Обществото „Мартейн“, не противоречи на законодателството на страната. Но на 18 април 2014-а Върховният съд на Холандия издаде присъда за ликвидацията на Обществото „Мартейн“. Сред най-известните педофилски политически движения в други европейски страни са Датската асоциация за педофилите, британската структура „Педофили за обмяна на информация“ (Paedophile Information Exchange), френската структура Groupe de recherche pour un unance differente и белгийската структура De Rooie Vlinder.

Педофилията винаги е била широко разпространена в западния елит. Доскоро обаче аристократите, министрите, депутатите, банкерите, адвокатите предпочитаха смрадливия уют на тайните педофилски ВИП-общности и не поощряваха „обикновените“ политически амбиции на своите колеги по уродливи пристрастия. Сега, очевидно, в задкулисието беше решено открито да се формира педофилски сегмент в европейската политика. Холандия отново стана мястото за тестване.

Въпреки съдебното решение за ликвидация, Обществото „Мартейн“ не изчезна. Той обединява стотици и стотици извращенци. Обществото „Мартейн“ и по-широкия педофилски съюз – „Фронтът за освобождение на децата“, са готови за масово навлизане в легалното политическо поле. Според журналисти от холандската телевизионна компания RTL, за осъществяването на този план трябва да помогнат влиятелните педофили от управляващата либерална Народна партия за свобода и демокрация. Съвсем наскоро беше обявено възраждането на Партията на любовта към ближния, свободата и многообразието.

REN TV цитира съобщението: „В началото на следващата година Партията на любовта към ближния, свободата и многообразието ще бъде възстановена“. Автор на съобщението е основателят на същото споменато по-горе PNVD, Ед ван ден Берг, 75-годишен дегенерат, притежател на огромна колекция от детска порнография.

„Тук не става дума за толерантност, а говорим за завземане, просто агресивно завземане на властта“, казва Валдемар Герд, депутат в Бундестага от партия „Алтернатива за Германия“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.