СЕМ наложи глоба от 30 000 лв. на 7/8 TV

Депутатите отличиха още 7 дейци на културата Лили Иванова с пожизнена награда от 700 лв.

Министър Ангелкова отива в Созопол заради дигата на Централния плаж

Калфин: Най-лошото за един пенсионен модел е той да се променя често

Бивша адреналинка е новата „Мис България” Радинела Чушева е завършила журналистика

Близо 8000 лева бяха събрани от концерт за лечението на 20-годишния Димитър

Местят спирка „Хлебозавода“ заради строеж на трафопост

Започват археологически проучвания по трасето на магистрала „Европа“

Задържаха подпалвач, причинил щети за над 50 000 лева

Сняг на Витиня, Петрохан и Юндола

Здравето на 80% от децата по света под заплаха

Започва поетапно осветяване на пешеходните пътеки в Горна Оряховица С приоритет са тези пред училищата и на възлови кръстовища

Оксфордският речник обяви за дума на 2019 г. „climate emergency“

Крадци задигнаха 20 тона шоколад заедно с камиона

4Magic „В час по интелектуална собственост“: Авторските права са вселената на артиста! Проектът на БАМП и Министерство на културата срещна поп групата с възпитаници на училищата по изкуствата в Пловдив

Нова жанрова тупалка с Марк Уолбърг ММА и кеч звездата Ронда Раузи получава централна роля

Премиерният екшън “22-а миля” е предназначен за феновете на жанра на експлозивните тупалки и почитателите на звездата Марк Уолъбрг. През последните няколко години той се специализира в областта на екшън трилърите като понякога разнообразява и с комедии.

В “22-а миля” Уолбърг е в ролята на специален агент на ЦРУ, който се опитва да изведе тайно от чужда страна полицай, разполагащ с важна информация. Мисията му е почти невъзможна, но му помага строго секретен екип от командоси.

Сюжетът е стандартен, диалогът няма да впечатли ценителите на Том Стопард, а образите не от най-многопластовите и дълбоки творения на холивудската драматургия. Но експлозиите, преследванията, престрелките и тупаниците са в изобилие и това е задачата на този филм.

Бонуси са участията на няколко великолепни мацки. ММА и кеч звездата Ронда Раузи получава централна роля, а изящната Лорън Кохан разхожда великолепното си тяло за баланс на цялата мачистка разруха.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.