Новият модел на българската компания "Син Карс" участва на рали в Германия

Новият модел на българската компания "Син Карс", Sin R1 550, взе участие в екслузивно рали в Германия. Родната кола и нейният създател Росен Даскалов се включиха в The Ross Field Driving Experience 2017, по покана на организаторите на събитието, Sportwagentour.de. В събитието освен българският автомобил взеха участие марки автомобили като McLaren , Porsche, Ferrari, Lamborghini, Corvette и други.

Темата на ралито бе световноизвестният филм "Карибски пирати". Джак Спароу пристигна като истински пиратски капитан в лодка на бреговете на красивото езеро Кимзее в Бавария, Германия. Той повери на всеки участник негова лична карта на съкровище. Това всъщност бе пътна карта, която позволи на участниците в ралито да се отправят на 250-километровото приключение в търсене на съкровищницата на Sportwagentour.de. Маршрутът обхващаше многобройни точки в едни от най-атрактивните места през Баварските планини, което накара "пиратите" да се върнат назад през вековете, във времената на търсачите на съкровища, а после да финишират в 21-ви век в 5-звездния хотел "Кемпински".

"Изключително сме благодарни, че български автомобил получи покана да участва в това престижно събитие", заяви създателят на марката Росен Даскалов. Надяваме се и за в бъдеще да сме част от подобни невероятни събития, допълни Даскалов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт