Нов турски сериал стартира в понеделник

 "Не ме оставяй" тръгва по NOVA 

Вълнуващи емоции предстоят за любителите на романтичния жанр с премиерния за България сериал "Не ме оставяй" - от 15 февруари по NOVA. Поредицата навлиза в живота едно от най-заможните семейства в Анкара, чийто подреден свят се преобръща, когато се намесва любовта. Зрителите ще могат да гледат епизодите на сериала всеки делничен ден в 15.00 ч. 

Семейство Саяр се радва на откровено уважение и охолен начин на живот. Дженгиз е консервативен баща, който възлага много на по-големия си син. Любимецът на всички Тарък е на път да поеме изцяло бизнеса и да се ожени за дъщерята на дългогодишния му партньор - Мелтем. 

Един ден обаче момчето се запознава с красивата студентка по право Съла и това слага началото на водовъртеж от събития, които променят живота на семейство Саяр завинаги. 

"Не ме оставяй" е един от най-популярните сериали в южната ни съседка, спечелил сърцата на зрителите с вълнуващия си сюжет и отличната актьорска игра. 

В главните роли се превъплъщават звездите Гьокберк Йълдъръм, Емрах Акдуман, Беркай Вели, Суде Доар, Есенгюл Айпек и др. Поредицата стартира своето излъчване в Турция през 2018 г.

Коментари

Задължително поле