Няма такава безгранична наглост, като тази на кахърните ДБ

Демократична България се сетиха да пищят, че в Турция гласуват буквално на минута. Няма такава безгранична наглост, като тази на кахърните сега представители на ДБ!

Да си припомним - през април 2021 г. по предложение на ИТН (Слави Трифонов) с подкрепата на Демократична България, Мая Манолова и ДПС отпадна ограничението за разкриване на секции в държави извън ЕС. До тогава важеше текстът, приет по предложение на ВМРО, за до 35 секции. Демократична България, Тошко Йорданов, Мая Манолова, ДПС отмениха това.

Направиха го въпреки предупрежденията ни, че това отваря кутията на Пандора и е пряк път за намеса на Анкара чрез гласовете от Турция в българската политика. През октомври миналата година ДПС по схемата на Демократична България и ИТН успя да реализира над 87 000 гласа... Сега ДБ се сетиха, че това е неправилно, изкривява вота, почва е за машинации и българския Парламент се избира от хора, които дори не говорят български... Сега се сетиха и прозряха каква чутовна глупост направиха, каква услуга направиха на ДСП и Доган!

В миналото Народно събрание никой не пожела да премахне тази възможност - нито една от парламентарните партии - нито Демократична България, нито Възраждане, които уж най-много критикуват ДПС. Замислете се защо!

ВМРО е категорично - един от първите ни законопроекти ще бъде да ограничим секции в държави извън ЕС, за да не позволяваме манипулации и машинации на вота.

На 2-ри октомври може да ни подкрепите за това с 5 в бюлетината и на машината.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари