Обвиниха Селена Гомес, че имитира козметиката на Риана

Само няколко дни след дългоочакваното пускане на пазара на продуктите от своята козметична линия Rare Beauty, Селена Гомес вече търпи критики. Според някои от феновете й самата виизя на продуктите прекалено много напомня на Fenty Beauty – марката на Риана. 

Певицата пуска 48 нюанса фон дьо тен и коректор, различни видове матови и кремообразни червила, очна линия, молив за очи, хайлайтър, праймър, гел за вежди. На всички тях със златни букви пише Rare Beauty, като името не е случайно и е свързано с последния албум на звездата. 

Купувайки си от козметиката на Гомес, потребители на социалните мрежи пишат, че опаковките имитират тези на продуктите, които Риана предлага в магазините.

И докато едни пишат своите негативни коментари колко са разочаровани от Селена Гомес, други я защитиха, че много компании, които произвеждат опаковки за козметичните брандове, изработват идентични стъклени шишенца или капачки за някои кремове за лице или лосиони за тяло. 

Давайки старта на Rare Beauty, Гомес обяви, че здравословните ѝ проблеми, напълняването и нападките към нея са я вдъхновили да създаде нещо различно. 

 

Коментари

Задължително поле