Обещават хитова поредица с Толгахан Сайъшман

Толгахан Сайъшман е сред най-добре платените артисти в Турция.

Партнира му младата актриса Суде Зулал Гюлер

Започват снимките на “Словото на честта"

Новият турски сериал с Толгахан Сайъшман, познат на българските зрители от сериалите “Сега и завинаги”, “Черната перла” и “Сезони на любовта”, ще се превърне в хит за сезон 2020-2021, предвещават създателите на проекта. През юли тази година продуцентската компания Tims & B предлага на Толгахан Сайишман да играе главната мъжка роля в новия сериал “Словото на честта " и той приема офертата. Негова екранна партньорка ще е обещаващата млада актриса Суде Зулал Гюлер, която според продуцентите идеално се вписва в предложената роля.

Вече е известно, че за снимките на сериала създателите са оборудвали специална снимачна плодщадка на обща площ от 480 квадратни метра. Производствените разходи на проекта, според продуцентите, са близо до рекордни стойности, но те са уверени, че усилията им ще се възнаградят тройно. В много отношения сериалът обещава да бъде успешен благодарение на звездния си състав и страхотния сценарий. Припомнете си, че Толгахан Сайъшман е един от тримата най-добре платени артисти в Турция, който става известен в родината си, след като спечели конкурса за красота “Мистър Турция” и започва да се снима в киното и телевизионни поредици.

Наскоро актьорът участва в популярния в Турция проект, наречен “Шампион”. В него той се превъплъти в образа на боксьора Фърат Болубасъ. “Шампион” разказва историята на бившия боксьор Фърат Болубасъ, по прякор “Кавказеца”, който иска да се върне на ринга, заради сина си, имащ нужда от лечение. В поредицата бе сниман и невръстният син на Толгахан Сайъшман - Ефехан. За два снимачни дни Толгахан застана пред камерата с момченцето си няколко пъти, а съпругата му Алмеда Абази наблюдаваше отстрани, коментирайки: “Ефехан тръгва по стъпките на баща си.” 

За да влезе в ролята на боксьора, актьорът прекарва 8 месеца на специална диета и работи два пъти на ден с треньор по кикбокс, което му позволи бързо да натрупа мускулна маса.

Преди това Сайъшман участва в не дотам успешната поредица “Една надежда стига”, която продължи само 6 епизода през 2018 г. по Kanal D.

Коментари

Задължително поле