Областният управител на Сливен - с благодарност към пожарникарите

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски изказа специална благодарност на комисар Владимир Демирев, директор на РЗ „Пожарна безопасност и защита на населението“-Сливен, на екипа му и на всички служители в дирекцията за проявения от тях висок професионализъм при ликвидиране на произшествията на 24 срещу 25 септември, съобщиха от администрацията.

За по-малко от денонощие на територията на града бяха регистрирани 20 пожара, като два от тях засегнаха производствени фирми в индустриалната зона - "Топлофикация" и "Динамо". „Благодарение на Вашите решителни действия тежката ситуация бе овладяна за часове, в условията на ураганен вятър. Произшествията бяха ликвидирани без пострадали, бяха предотвратени големи материални загуби“, подчертава областният управител.

Чавдар Божурски изказа благодарност и на директора на ОД на МВР-Сливен ст.комисар Димитър Величков, на командира на военно формирование 22 220 полк.Любомир Вачев, на директора на РДГ-Сливен инж.Мирослав Маринов и на инж.Снежана Кънева, началник на отдел „Сигурност и управление при кризи“ в община Сливен за бързата им реакция и адекватното им съдействие.

Коментари

Задължително поле