На 10 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 10.12.2019

Тихият талант, в който всички припознават Пирло

Мишел Бачелет: Глобалното затопляне може да предизвика кризи в сферата на човешките права

Трансджендър лудост в Холивуд

Кола се преобърна и падна в коритото на Старата река в Казанлък

Москва вдига ракетен купол над Арктика

Жълт код за мъгла в 13 области утре

Две деца и двама възрастни с опасност за живота

Премиерът Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика

България е 52-ра по човешко развитие Лидери сме на Балканите, изпреварваме и Турция

Нараства интересът към къщи край Бургас Най-скъп е кв. “Братя Миладинови”

Две деца пострадаха при челен удар в Шумен

Запечатват заведения на фирми бушони Трупат задължения за 1-4 млн. лв., но не ги плащат

Изкуствен интелект довършва 10-ата симфония на Бетховен

Областният управител на София към общинските съветници: До края на мандата си работете в полза на столицата

На всички Вас, колеги, пожелавам да не отстъпвате до края на мандата си това да работите в полза на София и нейните граждани. Това каза областният управител Илиан Тодоров на София област по време на приветствието си към новия Столичен общински съвет.

„Поздравявам Ви с доверието, което получихте на изминалите избори и с честта да представлявате софиянци в новия общински съвет. Обръщам се към Вас като хора, които са преминали не една битка и спечелили не една позиция са своите партии. Към Вас, хората с опит и самочувствие, че знаете какво правят и как са го правили. Обръщам се и към всички вас, избраните за първи път и вдъхновените да доказват в битки и чрез битки, че е имало за какво да бъдат подкрепени“, каза той.

„На всички Вас, колеги, пожелавам да не отстъпвате до края на мандата си това да работите в полза на София и нейните граждани. Да отстоявате принципите и моралните ценности и устои на нашето общество. Да не забравяте своите избиратели и своите политически партии, но и да помните, че сме длъжни на столицата и на гражданите“, обърна се той към новите съветници.

„Пуснете гражданите напред, нека те да Ви водят, следвайте техните желания и нужди, осланяйте се на диалога си с тях. Не забравяйте никога, че Вие само изпълнявате тяхната воля. Независимо дали решенията са трудни, важно е резултатите да са полезни за тях“, каза още Тодоров.

„В мое лице и в лицето на областната администрация за всяка идея, действие и позиция в полза на столичани, ще намерите подкрепа. Пожелавам Ви смислени дискусии, отговорни решения и мандат, който не просто ще постигне повече, а ще направи качествено и различно управлението на София и ежедневието на софиянци“, пожела Тодоров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.