Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Чехия строи АЕЦ дори напук на ЕС Премиерът Бабиш не вижда друго решение

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Обществена поръчка за престъпление

Америка била страната на неограничените възможности. Вятър. Страната на неограничените възможности е България.

Възможно ли е в Америка или в друга някоя страна от Евросъюза трафикант на бежанци да спечели обществена поръчка за превоза им като се яви на конкурс пред гранична полиция?

Възможно е толкова, колкото осъден банков обирджия да бъде избран от правителствена комисия да пази сейфовете на финансовите институции. Или сериен изнасилвач – да преоблича момичетата в националното балетно училище…Невъзможно, нали? Обаче не и у нас. Тук, както виждаме, полицията може да поръча на арестуван престъпник да практикува престъпление по неговата специалност, съдът може да го пусне под домашен арест за целта, а после някой по-влиятелен от тях да излезе по телевизията да каже, че всичко е наред и да му вярват. И никакъв проблем да няма. Освен един – че и тия, които не вярват, си траят.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Те от там идват всички беди в държавата, защото обществото си трае. То няма и общество. Нали Борисов им каза на протестърите, които оврещяха жълтите павета срещу Пеевски, че когато той дръпнал своите хора от протестите, останали една шепа хора. А и те протестираха срещу Пеевски, за да върнат на власт сегашните управляващи, които дават обществени поръчки на престъпници. „Кучи син, но наш кучи син“, както са казвали американските им учители. Ама какви правила искаме да има, когато след уж законно проведени търгове, един човек, пък бил той и премиерът, ги „пуска и спира“ обществените поръчки. Но сега управляващите стигат нови висоти- вадят от ареста правилните хора, за да спечелят поръчките. Машалла, ашколсун, по комшийски казано и свършено в стила на колегата диктатор, оттатък границата.

  2. Е, аре сега сефте! Изказваш се неподготвена, Заркова. Педофил Кузов пуснаха ли го условно и сега е кандидат-президент? Сикаджийска мутра премиер ли е или да? Убиецът Стависки кавалер ли е на орден „Стара планина“?

  3. ФАЛШИВА ДЬРЖАВА ,ФАЛШИВИ УПРАВНИЦИ, А ТЕЗИ С ПОВЕЧЕ МОЗЬЧНИ ГЬНКИ И КОИТО МОГАТ ДА РЕАГИРАТ СА НАПЛАШЕНИ ОТ УВОЛНЕНИЯ И РЕПРЕСИИ И ….. ТАКА ВЬРВИ СВЕТОВНАТА СЛАВА /Sig tranzit gloria mundi/

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.