Какъв шпионин сте според зодията

Време е за дерби!

Над 50 огнеборци, Гражданска защита и доброволци гасиха 5 часа пожар край Търново

На 18 март 2018 да почерпят

Чехия, Словакия и Швеция отхвърлиха твърденията на Мария Захарова за съпричастност към невротоксина, използван срещу Сергей Скрипал

Приключиха преговорите между шведския и севернокорейския външен министър

Изборите в Русия: Странни птици има сред осемте кандидати

Само 1 от 10 българи спортува активно, румънците са по-мързеливи от нас в ЕС 70% от нашенците обаче смятат, че са в добро или много добро здраве

Властите в Албания издирват двама българи, част от банда за фалшиви документи

25 000 руснаци може да гласуват у нас за президент Бюфет с деликатеси ще има в секцията на посолството в София

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 18 март 2018

Българка с награди за висша мода в Щатите Заедно с трима сънародници Антоанета Балабанова получи оскар на съпътстващите призове Red Carpet Concierge International в Чикаго

Томислав Дончев: Тези които искат да бутнат властта с партизански методи, заслужават прозвището “гадове”

Варненски ученици спечелиха конкурс на НАСА В надпреварата участвали над 10 000 деца от цял свят

Китай заяви, че е категорично против американския закон за официалните контакти между САЩ и Тайван

Община Пловдив обяви конкурс за иновативни идеи и партньори

Община Пловдив обяви конкурс за подбор на иновативни идеи, които да бъдат включени в проектно предложение на градската управа под тепетата за получаване на европейско финансиране до 5 млн. лева по Програма “Градски иновативни дейности”, приоритетна област “Устойчива градска мобилност”. Крайният срок за подаване на идейни предложения изтича в 17.15 часа на 23 март (четвъртък), а участниците в конкурса трябва да докажат, че концепцията им не е предварително тествана и прилагана в градски условия в държава членка на ЕС.

Най-доброто предложение ще бъде определено въз основа на четири основни критерия за оценка: иновативност; ползи за обществото; предпоставки за трансфер и приложение на идеята в други европейски градове; техническа осъществимост и измеримост на идейното предложение.

От Община Пловдив уточняват, че “лабораторията” за нови идеи Urban Innovative Actions (UIA) насърчава прозрачния избор на партньори, както и участието на всички ключови заинтересовани страни в процеса на кандидатстване и изпълнение на проекта.

Срокът за участие в конкурса за подбор на партньори изтича в 17.15 часа на 24 март (петък). Партньори могат да са институции, представители на частния сектор, асоциации, образователни, обучителни и научно-изследователски организации и др., стига да имат статут на юридическо лице.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.