На 21 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019

Заев: Предсрочните парламентарни избори ще се състоят на 12 април 2020 г.

Президентът Радев ще бъде на посещение в Япония за интронизацията на император Нарухито

Интронизацията на император Нарухито (ИНФОГРАФИКА)

Полицейски хеликоптер и няколко патрулки преследваха 4 часа силно агресивна крава в Германия

Подкрепа от Путин за Сирия търси Ердоган Иска армията на Дамаск да се оттегли от границата

Президентът на Чили въведе извънредно положение в още три града

Възможен ли е свят без глупаци? Сборникът „Психология на глупостта” прави аутопсия на глобалната напаст

Нов епос по „Война на световете”

Стево Пендаровски: Имаме държавен консенсус, че искаме да продължим по европейския път

Села в Невестинско са заплашени от воден режим

Възстановено е движението на пътя София – Варна край Омуртаг

Фандъкова печели в два тура с 10 пункта Данните са от представително проучване за цяла София на агенция „Сова Харис“, направено по поръчка на „Труд“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 21 октомври 2019

Община Пловдив обяви конкурс за иновативни идеи и партньори

Община Пловдив обяви конкурс за подбор на иновативни идеи, които да бъдат включени в проектно предложение на градската управа под тепетата за получаване на европейско финансиране до 5 млн. лева по Програма „Градски иновативни дейности“, приоритетна област „Устойчива градска мобилност“. Крайният срок за подаване на идейни предложения изтича в 17.15 часа на 23 март (четвъртък), а участниците в конкурса трябва да докажат, че концепцията им не е предварително тествана и прилагана в градски условия в държава членка на ЕС.

Най-доброто предложение ще бъде определено въз основа на четири основни критерия за оценка: иновативност; ползи за обществото; предпоставки за трансфер и приложение на идеята в други европейски градове; техническа осъществимост и измеримост на идейното предложение.

От Община Пловдив уточняват, че „лабораторията“ за нови идеи Urban Innovative Actions (UIA) насърчава прозрачния избор на партньори, както и участието на всички ключови заинтересовани страни в процеса на кандидатстване и изпълнение на проекта.

Срокът за участие в конкурса за подбор на партньори изтича в 17.15 часа на 24 март (петък). Партньори могат да са институции, представители на частния сектор, асоциации, образователни, обучителни и научно-изследователски организации и др., стига да имат статут на юридическо лице.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.