Арестуваха сирийски бежанец в САЩ, подготвял нападение срещу църква

Температури до 34 градуса и превалявания в планините ни очакват днес

Продължава издирването на момчето, което изчезна в Дунав

На 20 юни 2019 да почерпят

Луис Енрике напусна националния отбор на Испания

САЩ въведоха санкции срещу руска финансова компания

Земетресение от 6,5 по Рихтер в Западна Папуа в Индонезия

Военни и индустриални обекти с американско присъствие са били атакувани в Ирак

„Американ Еърлайнс“ закупува 50 от най-новите модели пътнически самолет на „Еърбъс“

Борис Джонсън е начело и след третия кръг на изборите за приемник на Тереза Мей

Партиите излизат на пазара, НС няма идеи за контрол на покупките ДПС предложи дарения без лимит, ГЕРБ - безплатни партийни клубове

Два български ТИР-а катастрофираха в Румъния, шофьор е загинал Причина за инцидента е спукана гума на единия от камионите, съобщават от МВнР

Бой между деца в София прати 11-годишен в „Пирогов“

12 000 лева глоба за шум на открито (обзор) МВР поема контрола върху нарушителите на закона

Болниците стопили дълговете си с 30 млн. лв.

Община Свищов иска 352 792 лева за възстановяване на щети от градушка и порои Постоянната областна комисия във Велико Търново подкрепи ремонт на съоръжения и пътища в региона за близо 2 млн.лева

Постоянната областна комисия във Велико Търново подкрепи искания на общини от региона за ремонт на пътища и съоръжения на обща стойност за близо 2 млн.лева. Заявките бяха обсъдени в петък на заседание на комисията за предоставяне на средства от републиканския бюджет чрез Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет.

Подкрепа получи настояването на кмета на Свищов Генчо Генчев за осигуряване на общо 352 792 лева за възстановяване щетите от поройните дъждове и градушка на 16,17 и 20 май. Средствата са необходими за ремонт на улични настилки и мост над дере в три села, пометени от халата.

Одобрено е искане за осигуряване на финансиране за реконструкция на компрометирани улици по селата в община Велико Търново.

Подкрепа получиха и искания на кмета на община Павликени за подмяна на съществуващи тласкателни водопроводи от помпена станция на с. Росица до нагнетателен резервоар на с. Вишовград на стойност 1 072 902,74 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.