Община Търговище търси изпълнители за ремонт на обекти за социални цели

Снимка: Архив

Община Търговище обяви обществена поръчка за избор на изпълнители за ремонти на два обекта за социални цели, включени в проект „Сигурност в общността”. Ще бъде ремонтиран общински апартамент, в който трябва да се създаде наблюдавано жилище за младежи от 18 до 21-годишна възраст. Втората сграда, включена в проекта, е тази на Центъра за обществена подкрепа. Там е предвидено да се смени дограмата, да се направи топлоизолация и други.

Желаещите да участват в процедурата могат да подадат документи до 26 юли. Изискванията са публикувани на сайта на местната администрация. Срокът за извършване на всички дейности е 5 месеца от датата на подписване на договора с избрания изпълнител.

По проект „Сигурност в общността“, реализиран от Община Търговище, е предвидено още създаването на нов Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, преходно жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст, както и ремонт на Дневния център за деца с увреждания. Общата стойност на проекта е 1 035 585 лв.

Коментари

Задължително поле