На 22 януари 2019 да почерпят

Западът против глобализацията И Путин няма да участва в срещата в Давос

Задължават със закон президента на Киргизстан да носи националната шапка

Георг Георгиев: Поне година таксите за българите във Великобритания няма да бъдат променяни

5-годишно дете почина от пневмония след прекаран грип

Ципрас: Македонците разграничават своята идентичност от древногръцкото наследство

Транспортната комисия в ЕК решава за бъдещето на пакета „Мобилност“

ЕС отхвърля възможността за преговори с Лондон по сроковете на предпазния механизъм

Седмица на македонското кино стартира в София

Красиви изпълнения на кънки откриха ледената пързалка в Благоевград (СНИМКИ)

Талибаните и специалния пратеник на САЩ разговарят в Катар

Москва обеща ответни действия заради новите санкции на ЕС по случая „Скрипал

МВР: Шофирайте с повишено внимание в района на Ихтиман по АМ „Тракия“

Илюзията „Титаник“ никога не потъва Премиера в сатирата на пиеса от Христо Бойчев

Фалшификации с ТЕЛК разкрити от прокуратурата МВР и НОИ (обзор) Пенсионери по инвалидност не знаели от какво са болни

Огнян Герджиков: Другата сряда министърът на финансите да каже ще има ли великденски надбавки за пенсионерите

Снимка: Архив

Другата сряда министърът на финансите да е готов да каже дали ще има великденски надбавки за пенсионерите. Това каза в началото на правителственото заседание служебният министър-председател Огнян Герджиков.

„Ще помоля, това е основно обърнато към министъра на финансите, че има една традиция за едни великденски добавки към пенсиите, обикновено в размер на 40 лв. На пенсионерите под лимита на бедност, който разбрах, че е 314 лв. Така че за другата сряда, г-н министър да бъдете готов. Ще има ли? Няма ли да има? Ще има. Аз не съм под лимита на бедност, съответно за мен няма да има“, заяви Герджиков.

Освен това той уточни, че от днес стартира практиката след приключване на дневния ред тематично кабинетът да се спира на проблемите на регионите. „Днес съм поканил двама областни управители – на Добрич Детелина Николова и на автора на идеята областният управител на Силистра Петко Добрев. Те ще представят проблемите на своите области, за да можем да се запознаем и да видим какво може да се направи, ако има такива проблеми“, каза още служебният премиер.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Пак ще делят хората.Предизборно. После се вайкат,защо българите били племе разделено и умиращо!

    1. “as I strike outwith a long poleinto dark waterswhere lost souls swm1&#822i;I love the way each line stretches out a bit longer than the one before, and the final line slows down ponderously. Nice Writing.

  2. В тази държава правителството на герб и това служебно правителство искат да покажат, че защитават и поощряват единствено неграмотните и хитреците, които не са се осигурявали, т.е. с най-ниските пенсии. Винаги се мисли как да им дадат бонуси, социални, а и сега големите обещания за мин пенсия 300 лв пак само за тази група. С безразличие и злоба се гледа на образованите, внасящи мах осигуровки, слагат им се тавани на пенсиите и винаги се стремят да ги унижат и да им покажат, че са глупаци, защото са били съвестни!!!!!

    1. Aww&sw#8230;thankw! We’ve had no skirt for years because I couldn’t find one that I liked – simple but elegant and not $80+!!! Although I understand the price more now that I realize how long it takes to sew…

  3. All Hallows Eve is on the horizon, and Stu, you are the prince of paranoia tonight! I really let her rip with my poetics; frhtigening even to me. Makes one truly wonder what darkness lurks in each of us.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.