На 24 май 2019 да почерпят

Жълт код за дъжд и гръмотевици в 16 области утре

„Труд“ сезира прокуратурата за проекти на „зелените“

Заместник-кметът Христина Шопова: Нека не се делим! Благоевград се гордее с художниците си

Зеленски заяви, че няма да преговаря с Русия

Саудитска Арабия свали зареден с експлозиви дрон

Великобритания и Холандия откриха евроизборите

И вселенският патриарх Вартоломей предупреди за фалшивите новини

Локомотив на пътнически влак се е запалил край Роман

Последният робовладелски кораб открит в САЩ

Късметлия от Стара Загора спечели джакпота в „6 от 42“

Без камери в изборните помещения в деня на вота

Спасяват уникална църква с пари от ЕС

Одобриха почивни дни на всички религиозни общности

Снимка: Архив

05_1_191451По предложение на ръководствата на религиозните общности в България правителството определи дните на религиозните празници през 2019 г. на вероизповеданията, различни от източноправославието. Служителите и работниците, които изповядват тези вероизповедания, ще могат да ползват част от платения си годишен или неплатен отпуск за посочените дати.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Волен СИдеров и другите в Патриотична Фронт, какъв е – патриот или Предател ??? В БЪлгария сме приели Християнството. Както в момента имаме 240 депутати и един президент, които получават ЗАПЛАТИ от държавата. Няма 5 милиона депутати, нито 5 милиона президенти. АКо тия дадат и 1 лев на мюсюлмани, затуй че са мюсюлмани, по – добре да ходят да се гръмнат някъде… Ислямистите убиват хора в цяла Европа и са ВРАГ на България от 1500 годии, а тия искали да им дават почивни дни в България. Волен Сидеров, Каракачанов и Симеонов- да не би да са станали ПРЕДАТЕЛИ ??? България е Страната на Българите- Християни. А ако арменците и евреите НЕ са станали Българи християни досега, нека да си ходят ОБРАТНО към Армения и Израел. Чужди Шпиони НЕ ни трябват. Депутатите, ако разрешат на ЧУжди Шпиони да взимат пари от Държавата ни и да почиват, НЕКА НАПУСНАТ парламента. Президента Радев е президент на БЪлгарите. Ислямистите ги изгонихме през 1878 г, и през 1989 г. Всякакви Ислямисти, Мафия и Психопати да умират… Евреите са ВРАГ на БЪлгария, също от 1500 години, когато Евреите – Хазари, нападнаха България на Хан Кубрат. След това около 850 г, Руснацте отмъстиха за БЪлгария и изтрепаха евреите. А през 1940 г и германците също ги убиваха, щото разбраха че са предатели и чужди Шпиони. Евреите нахлуха в Сегашна България, заедно с Османците- Ислямисти, по време на Турското Робство.. Евреите са Нашественици в България, както турците. Който НЕ се смята за Българин, нека бяга далеч от България. Кришна и Бяло Братство са както всякакви групи -Мафия. Въпрос, само за Шега- Що не дават почивни дни на тия които почитат Хитлер ??? Тоя поне е помогнал на България да РАСТЕ , за разлика от ВРАГОВЕТЕ на България в тоя списък.

  2. Българка християнка съм. И ромите не могат насила да ме заставят да не работя в събота.В миналата събота работех в двора. В следващата ще работя на улицата. Няма да им се дам.

  3. Българка християнка съм. И ромите не могат насила да ме заставят да не работя в събота.В миналата събота работех в двора. В следващата ще работя на улицата. Няма да им се дам.

  4. Българка християнка съм. И ромите не могат насила да ме заставят да не работя в събота.В миналата събота работех в двора. В следващата ще работя на улицата. Няма да им се дам.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.