Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Емил Караниколов: Държавата има отговорсност към всеки човек и бизнес Трябва да направим всичко възможно, за да може българинът да остане на работа, заяви министърът

Отстраниха аварията на водопровода в Перник

Може ли с честен труд човек да натрупа състояние?

Орбан се тревожи: Дали Европа ще остане на европейците?

Виктор Орбан

Унгарският министър-председател Виктор Орбан се тревожи за бъдещето на Европа.

„Дали Европа ще остане за европейците, дали Германия ще остане за германците и дали Унгария ще остане за унгарците?“, пита Орбан, цитиран от вестник Magyar Hirlap.
Орбан сравни решаването на икономическите проблеми в Европа чрез внос на мигранти с корабокрушенец, който се опитва да утоли жаждата си с морска вода. „Да, това също е вода, но от нея проблемите само ще се увеличат“, посочи той. Министър-председателят подчерта, че културата на мигрантите контрастира рязко с тази на европейците. Той даде пример, че докато европейската култура счита, че жените и мъжете са равни, в ислямската култура жените са подчинени.
Орбан също така посочи, че при разговор с представители на мюсюлманската общност е открил, че те смятат собствената си култура за по-силна от християнската. „Повторното образование и интеграцията на мигрантите няма да бъдат успешни именно по тази причина“, заяви унгарският министър-председател.
„Не можем да сме солидарни с идеи, хора и групи, които просто са си поставили за цел да променят европейската култура. Това влиза в противоречие с европейското съществуване и култура. Не може да има солидарност, защото крайният резултат от нея би бил катастрофа“- заяви Орбан Виктор.
Премиерът повтори, че солидарността не е цел а такава е европейците да живеят безопасно в свобода и мир.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. На никого не трябва да му пука за германия и германските говеда. И когато цъфнат теменугите, нормалните европейци са длъжни да построят стена и да изолират германския обор. Не случайно ссср след като на два пъти им е предлагал да се обединят са осъзнали тази проста истина и са построили стената.

  2. Преди всичко самият той трябва да отговори дали се счита за европеец !

    1. И ако не се чувства европеец като брюкселските безродници, какво?!

  3. Prav e Orban. Kogato miusulmanite stavat mnozinstvo- sa kato burenite v gradina – sichko drugo zaliniava krai teh – bitie, kultura, nauka, izkustvo, religia, svoboda , moda – shtom ne misliat kat teh. Zatui ni e nuzhno parche zemia za nas – za da tvorim svobodno i Slavim Gospoda Si v mir.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.