Организират виртуална инвестиционна симулация с парична награда

Участието в семинара "Левчето" е безплатно за всички

На 12 май в Аулата на СУ „Св.Климент Охридски” всеки, който проявява интерес на тема инвестици и финанси може да предизвика себе си и да участва в „Левчето”. Събитието предвижда т.нар. инвестиционна симулация с виртуален капитал. За най-добрите има и парична награда.

„Левчето” е събитие насочено към всеки млад човек, който иска да разшири своите финансови познания, да изпробва практически уменията си и да създаде връзки с компании в сферата. Провежда се на два етапа – лекционен и практически. По време на лекционния етап ще се запознаете с професионалисти от финансовия сектор, които ще споделят с вас своя опит. Те ще ви запознаят как да управлявате правилно финансите си  и да ги увеличавате чрез търгуване.

„Левчето” е специално с втория етап, а именно, инвестиционна симулация.  Участниците ще имат възможност да приложат наученото в пресъздадени финансови пазари. Всеки участник започва с начален виртуален капитал, който да инвестира в акции, облигации, петрол, злато и валута. Тримата победители ще си разделят паричната награда от 1500лв., осигурена от основният ни стратегически партньор – „Alaric Securities”.

Можете да се запишете безплатно за участие на: https://levcheto.aiesec.bg/ и да следите за допълнителни предизвикателства на фейсбук страницата на събитието – „Левчето 2019”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари