Джулиана Гани пръска сексапил сред природата

Гледайте НА ЖИВО закриването на Зимната олимпиада в ПьонгЧанг

Два подготвяни атентата са били осуетени във Франция от началото на годината

Бойко Борисов в Сандански: Приписват ни безобразия

Над 600 снегорина чистят пътищата в страната

Родители искат увеличаване броя на учителите и възпитателите в детските градини в Бургас

Бойко Борисов в Сандански: Напълно готови сме за Шенген (обзор)

WWF или световната зелена мафия

Корнелия Нинова: Промяната в България е наложителна

Протест пред Народния Театър срещу Инстанбулската конвенция (СНИМКИ)

Етнографи показват изложба посветена на коня и каруцата Експозицията в музей „Етър” пренася във времето, когато каруцата е смятана за трабант, а файтонът за мерцедес

Студ и сняг усложняват обстановката на Балканите

Ирмена Чичикова: „Не ме докосвай” беше пътешествие и приключение

Бойко Борисов: Защо само ЧЕЗ да купим? Защо не купим и „Енерго Про” и ЕВН?

ККП иска премахване на конституционното ограничение от 2 мандата за президент Така Си Цзинпин ще може да се задържи на власт по-дълго

Открита е банковата сметка за дарения за Хитрино

В деня на национален траур областният управител на Шумен Донка Иванова изказва своите съболезнования на близките на загиналите при тежкия инцидент в Хитрино.

“Благодарим на всички граждани и фирми, които се обаждат в Областния кризисен щаб с готовност да помогнат със стоки от първа необходимост и дрехи, както и да се включат в доброволческите акции за разчистване и възстановяване на щетите в Хитрино”, посочват от областната управа.

За по-добра организация и ефективност призоваваме всички да се обръщат към Областния щаб за защита на населението при бедствия, който координира всички действия за подпомагане на пострадалите жители на Хитрино, призовават от там. Телефон за връзка 0885 921 778.

Кметът на община Шумен Любомир Христов, който от събота е на мястото на трагедията в Хитрино също изказа съболезнования: „Позволете ми да споделя своята дълбока съпричастност към огромната мъка на близките и на техните семейства. Скърбим заедно с вас за жертвите. Поклон пред светлата им памет! Оставаме с надеждата, че тежко пострадалите хора, които в момента са на лечение, ще се възстановят по-бързо. Бих искал да ви уверя, че община Шумен ще продължи да оказва активна подкрепа и съдействие в тези трудни за вас дни“.

От днес е открита банкова сметка за дарения на Община Хитрино. Призоваваме всеки, който има възможност, да помогне за възстановяване на щетите.

BG95DEMI92403100181704, DEMIBGSF
“ТЪРГОВСКА БАНКА Д” АД

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Тази Банкова сметка е бюджетна, това не е набирателна сметка за дарения. това е сметката на Общината!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.