Памела Андерсън - Икона за архив

Мръсният Господин Ковид прецака и една легенда, за която никой не смяташе, че може да получи инфаркт - списание “Плейбой”. Не, не говорим за списание, говорим за епоха. Говорим за будител, макар и от друго естество. Едно пояснение. Когато през 1953-а на бял свят се появява лайфстайл изданието, всички останали продаваха реклами, а “Плейбой” - мечти. Мечтаното “Ламборгини Контач”, мечтаното “Ферари”, мечтаният плаж, мечтаната жена. Ако има символ на институцията “Плейбой” това не е българският издател Любен Дилов-син, а един истински блян - Пам. Сега всичко това отива в архива.

Връзката на Памела Андерсън с “Плейбой” датира от 1989 година. Тогава тя се снима за първи път за изданието. Повече от 30 години по-късно тя има десетки сесии и корици за “мъжката библия”.

“Като малка бях сексуално малтретирана от бавачката си, която вече не е жива. Отношенията ми с мъжете в началото не бяха особено добри. Бях болезнено срамежлива като дете. А след като пораснах, “Плейбой” ми даде сили. Наистина спаси живота ми. Чувствах се в капан и трябваше да се освободя. Това беше пробив за мен, там се срещнах с артисти, активисти, джентълмени. Започнах да водя забавен и див живот”, разказва любимката на вече покойния основател на списанието - Хю Хефнер.

Никоя друга жена в света не е била толкова пъти на корицата на иконичното списание “Плейбой”, колкото Памела. Това е завинаги.

Пам става световно известна, блян за всеки мъж по света, със сериала “Спасители”. Тичането по плажа с буя в ръката и надмогващи гравитацията цици - ето тази картина действа хипнотично и до днес на всеки мъж.

Андерсън участва във филми като “Сурово правосъдие” (1994) и подобни бози като “От руса по-руса” (2008), в които единственото достойнство е гореспоменатите цици. Тя е мис по рождение. Тя е победителка. Тя е родена за титлата.

Когато в края на юни 1967 г. родителите на Памела очакват раждането на бъдещото си отроче, в малкото канадско градче Лейдисмит перспективите не са големи - татко Бари изхранва семейството, като поправя фурни, и е алкохолик, а мама Карол допринася във фамилния бюджет със скромната си заплата на сервитьорка.

Памела обаче изненадва всички, като се появява на бял свят в 4.08 сутринта на 1 юли. Под “всички” имаме предвид цяла Канада, защото на тази дата страната празнува 100 години независимост и има обявен национален конкурс за първото родено за деня бебе. Е, това по една случайност е Памела.

Печели първата в живота си титла - “Бебе на столетието”, и се устремява смело напред. Пак съвсем случайно 22 години по-късно Памела се озовава с приятели на футболен мач на “Би Си Лайънс” във Ванкувър през август. По това време работи като фитнес инструктор и е в хм... много добра форма.

Горещо е, тя е облечена във впита в тялото тениска с лого на бирата “Лабат” (тогава все още бюстът й е в реални граници). Тв оператор обаче забелязва атрактивната блондинка, която се е изправила и подскача, аплодирайки любимия отбор. Вкарва я в кадър - освен по телевизорите Памела цъфва и на огромния екран на стадиона.

Реакцията е потресаваща - публиката става на крака и започва да аплодира... Памела от екрана!

Гледайки запис от мача, двама от шефовете на бирената фирма “Лабат” - една от най-старите пововарни в Канада - се споглеждат и разбиращо се усмихват един на друг.

Памела става лице на бирата, започва да се снима в реклами на марката.

Една от снимките попада под зоркото око на Хю Хефнър. Според друга версия Памела сама изпраща свои снимки до редакцията на “Плейбой”. Няма значение - в крайна сметка я канят и тя се цъфва в броя на еротичната библия от октомври 1989 г.

Какво мислите, че прави с хонорара? Купува си скъпа кола, роклички, блузки, полички? Памела, госпожи и господа е мислещ човек, инвестира го в силиконов бюст.

“Моите цици имат самостоятелна кариера - споделя години по-късно Памела и добавя: - Аз просто ги следвам... Това, че съм блондинка, ми дава огромно предимство - хората имат ниски очаквания, свалят гарда и тогава ги поразявам”, споделя веруюто си тя.

 

Последният й брак - като за рекорд

Бракът на Памела Андерсън, който продължи едва 12 дни, бил разтрогнат чрез СМС. Звездата се омъжи за продуцента Джон Питърс на 20 януари т. г., но две седмици по-късно обяви край на връзката си с него. Според Us Weekly, само три дни след като се оженили на церемония в Малибу, Джон изпратил текстово съобщение на мобилния телефон на Андерсън с молба за прекратяване на техния роман. По-късно Питърс обяснил, че съобщението гласяло: “Цялото това нещо за брака... ме плаши. Това ме накара да разбера, че съм на 74 години, и се нуждая от обикновен и спокоен живот, а не от световна любовна история.”

 

За нея

Исках само нея

Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява.

Джон Питърс, петият бивш съпруг

 

Прави каквото си иска

Накрая тя ми каза, че е претърпяла аборт, а аз изобщо не знаех, че е бременна. Прави каквото си иска. Все пак отидох в Канада и я заварих да купонясва в един ресторант – пиеше шампанско и танцуваше върху масите. Помислих си – така ли жените се възстановяват от аборт?“

Кид Рок, четвъртият бивш съпруг

 

Най-голямата ми грешка

Да се оженя за Памела само след четири дни познанство бе най-голямата грешка в живота ми. Е, вярно, имаме две прекрасни деца, но как можеш да опознаеш човек само за четири дни. Не може да съм такъв тъпанар.

Томи Лий, първият бивш съпруг

 

Трябва да бъде затворена

Тя е сериен убиец на мечтите за деца на съпрузите си. Просто трябва да бъде затворена някъде задълго. Въпреки това я обичам много и ме подлудява, иначе нямаше как да се оженя за нея повече от един път. Тя е и демон и ангел, тя е блян и кошмар.

Рик Саломон, неколкократен бивш съпруг

Коментари

Задължително поле