Петър Петров от "Възраждане": Основната ми цел е спасяването на моя регион

“Влизаме в тази предизборна битка с желание и визия за победа както винаги, а мой основен приоритет като водач на листата и в следващия Парламент ще бъде спасяването на монтанския регион от обезлюдяване и икономическо и социално погиване. Ако продължава порочното феодализиране на общините в региона по досегашния модел на ГЕРБ и ДПС и съмненията за повсеместно купуване на гласове от тези партии, монтанският регион ще се превърне в един прекрасен и живописен край, който обаче е напълно обезлюден”, заяви на среща с граждани, кандидатът за народен представител Петър Петров. 

Той заяви категоричното намерение на “Възраждане” да продължи неотменния си растеж и да се превърне във втора политическа сила на предстоящите избори на 9 юни. 

“Ние отдавна се превърнахме в незаобиколим фактор в българската политика, скоро ще бъдем такъв и на европейската сцена. Нашата сила се крие в чистотата на нашите намерения, силната ни борбеност и любов към Отечеството. Тук е моят роден край, който аз обичам и целта ни заедно с останалите кандидати в листата на “Възраждане”, заедно с нашите общински съветници по места и нашите членове е да го измъкнем от мъртвата хватка на местните феодали, които задушават бизнеса, икономическото развитие и притискат гражданите. Целта на “Възраждане” е монтанският регион да бъде развит и проспериращ, пълен с млади семейства, отглеждащи децата си тук, а не емигриращи в посока столицата или чужбина. Ние имаме ясна визия как да се случи това, нужно е само и гражданите да повярват в себе си, да повярват в България, да повярват, че бъдещето е в техните ръце и да излязат масово да гласуват и на двата вида избори на 9-ти юни”, коментира още заместник-председателят на “Възраждане”, Петър Петров. 

Според него от основополагащо значение е високата избирателна активност, защото чрез нея се неутрализира в значителна степен купеният и корпоративен вот - порочен модел, наложен от ГЕРБ и ДПС. Петров даде пример, че с висока избирателна активност на проведените местни избори, “Възраждане” вече има избрани общински съветници в доста общини – в Монтана, Лом, Берковица, Чипровци.   

“Време е да си кажем, че така повече не може. На 9 юни, гражданите ще имат златен шанс да гласуват за хора, които притежават мъжеството, куража и упоритостта да се преборят със статуквото. Искам да им кажа да не страхуват, а да излязат и да гласуват и за национален парламент и за членове на европейския парламент, с високо вдигната глава”, заяви още Петров.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2024. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика