Учебни занятия ще се провеждат и в библиотеките

Световният елит в ските с първи тренировки в Банско

БАБХ: Отпада забраната за движение на свине и месо в 39 ферми и 66 кланици

Русия разработва ваксина срещу китайския вирус след съмнение за първи случай на болестта в страната

Станишев: Гласоподавателите не припознават БСП като алтернатива

„Тойота“ и „Хонда“ изтеглят около 6 млн. коли заради дефектни въздушни възглавници

Започват обучения в Търново за виртуален маркетинг на занаятчийски продукти FairDeal Това е първата по рода си платформа

Директорът на АДФИ: Не мога да кажа дали разликата в тълкуването на Закона за хазарта отговаря на нормативите или не

Общината в Сливен: Не участваме в съвместни проекти с фондация на зам.кмет

Лъчо от „Скандау“: Бащинството не ме промени

„Левски“ привлече вратар от „Цървена звезда“

Затвор за машинистите, взривили Хитрино – 15 г. за първия, 10 г. за помощника му Съдът им наложи домашен арест, слагат им електронни гривни

КПКОНПИ установи конфликт на интереси на главния архитект на Благоевград

Борисов приема фенове на „Левски“ в петък

Задържаха айтозлия, откраднал косачка

Петьо Блъсков: Светът се променя, това се случва и у нас

 

Светът се променя и на фона на тази промяна такава трябваше да има и в България. Това заяви по главният редактор на „Труд“, Петьо Блъсков, по „Канал 3“, в коментар за резултатите от днешния президентски балотаж.

„Днес се случи нещо много, много обикновено. Ако се върнем малко назад, ние сме свидетели на едно продължително изчакване от страна на ГЕРБ зад което се крият едни други процеси със световен характер, с глобален характер“, обясни той.

„И както видяхме, срещу един генерал беше извадена една дама, която няма никакъв шанс. От първия миг това стана ясно на всички“, добави Блъсков.

По думите му, в световен план се наблюдава много силно разместване на пластовете и идеологемите. „Светът се променя и на фона на тази промяна такава трябваше да има и в България. Ние много късно разбрахме, че се случват такива процеси в света и се наложи да ни кажат“, посочи Блъсков, обяснявайки, че визира великите сили победителки САЩ и Русия.

Според него, с избирането на ген. Радев страната има шанс да се отърве от пагубните връзки с Германия, за да не повтори третата си национална катастрофа и да се насочи именно към великите сили.

Относно победителят в изборите, Блъсков посочи, че Румен Радев свети със собствена светлина. „Той е откритие и правилно развит като играч в тази му роля. Ако запази тези качества, а няма причина това да не се случи, мисля, че ще имаме един балансиран и подреден президент“, каза главният редактор на „Труд“.

Според Петьо Блъсков, предстои да се разбере, че ГЕРБ всъщност не са загубили. „В никакъв случай това, което се случи не е загуба за ГЕРБ. Хората просто видяха един избираем кандидат“, каза каза той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. “„И както видяхме, срещу един генерал беше извадена една дама, която няма никакъв шанс.“ Блъснев пак се изложи и показа тотално неразбиране на процеса на избиране на празидант:) Няма значение кой е издигнат, дали дама или баба или красавец или глух:) Ако ‘издигнатият“идваше от пртийка/група служеща Достойно на Народа, грижеща се за неговия жизнен стандарт, за доброто състояние на иконимиката, правосъдието, ниски нива на безработицата/престъпност и пр, щеше да бъде избран с болшинство независимо дали е млад, стар, красив и пр дрънканици. .. цацка не е виновна. За румен е още рано да се говори, но само след мяколко месеца ще се разбере, дали оправдава доверието на измъчения български народ или е поредната кукла на конци на интермафията.. Дони вече започва работа по изпълнение на обещанията си, а ние дори не знаем какво обеща румко:))) Кво беше, може ли блъснев да ни припомни?

  2. Току що прочетохме, че румко на мама, ще получава като заплата около 10 000 лв на месец:) Бобик получавал около 6 000 лв мес, без разните добавки към заплатата + други безплатни неща за ползване:) Сега виждате ли братци, защо много индивиди се натискат за професият “политиханец“:))) И как умело ни манипулират нас, хората с по 300-500 лв мес. заплата да им помагаме да се докопат до кокъла:))хахахаха избори, уууубещания хехехе
    От друга страна уважаемият Дони Т, следващият президент на сащ се отквазва от неговата заплатка – 400 000 амер. долари годишно:) искал паретата да отидат за соц грижи на болните, пенсионерите и пр. И какво трябва да направи румко, ако е мъж и човек на място?:) Кой ша му подскаже:))) Мъни, мъни, мъниии яеееее може пепик от снимката хахах

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.