Пет признака, че сте срещнали някого от минал живот

В даден момент от живота срещате човек и чувствате някаква неясна, но силна връзка. С него можете да сте себе си. Усещате комфорт и безопасност. Знаете, че той ви приема такива, каквито сте. Но най-хубавото е, че контактувате леко помежду си. Обяснението е, че вие вече сте се срещали някога – в минал живот!

Ако това ви е накарало да се замислите, предлагаме ви 5 признака, които ще ви покажат дали познавате някого от минал живот, или не.

Нещо мигновено „щраква”

Всичко се случва естествено. Толкова бързо намирате общ език, че буквално след няколко минути можете да говорите за всичко и всички. Нивото на комфорт е невероятно високо. Но най-хубавото е, че разговорите са леки и в същото време никога не ви е скучно.

Времето няма значение

Айнщайн много точно определя това. Обяснявайки теорията на относителността, той говори за това как времето лети, когато се намирате с човека, когото обичате. Същото се отнася и за вашия познат от минал живот. Вие не забелязвате как минава времето, когато сте заедно. Дори когато не се срещате известно време, вие оставате неизменни и продължавате от онова място, на което сте спрели беседата си предишния път.

Чувствате се като у дома

Маските, които хората носят всеки ден, изчезват пред този човек. Вие не се страхувате, че той ще ви осъжда. Чувствате невероятно дълбока връзка. Когато го гледате в очите, ви се струва, че гледате в собствената си душа.

Изпитвате дежавю

Ако изпитвате чувството, че това вече ви се е случило, и усещате, че някои събития или ситуации се повтарят, не се тревожете. Най-вероятно наистина сте изпитали тези моменти в предишния си живот с участието на същия човек.

Положителната или негативната енергия

Ако ви е хубаво, тогава ще почувствате положителна връзка с този човек и трябва да останете заедно. Но ако откриете огромно усещане за негатив, бъдете внимателни и се доверете на интуицията си. Възможно е в предишен живот същият човек да ви е причинил болка или страдания. Затова внимавайте и стойте по-далеч!

Коментари

Задължително поле