Специализирана операция блокира Бургас

Христо Сираков: 12 години не съм изневерявал на жена си

Германо-българската индустриална камара отваря свой офис в Бургас

Разкриха две лаборатории за производство на синтетични наркотици в домашни условия (СНИМКИ)

Мъж и жена са пострадали при катастрофа на автомагистрала „Тракия“ край Пловдив

КАТ извършва засилени проверки на тирове и автобуси

Задържаните за убийството в Костенец са мъж на 18 и жена на 24 години

Трима подпалвачи хвърлени в ареста

Условна присъда и глоба от 600 лева за собственик на питбул, нахапал създателка на хор в Търново Драмата се разигра на 1 март тази година в старата столица

Сирийската армия придвижва части към границата с Турция

Двама британци са били пребити в центъра на София

Вижте отблизо дома на Никол Шерцингер (ВИДЕО)

Моторист загина при катастрофа в центъра на Варна

Собственик на питбул го насъска срещу баща и син Преди това нападнал с нож младия мъж

Пет признака, че сте срещнали някого от минал живот

В даден момент от живота срещате човек и чувствате някаква неясна, но силна връзка. С него можете да сте себе си. Усещате комфорт и безопасност. Знаете, че той ви приема такива, каквито сте. Но най-хубавото е, че контактувате леко помежду си. Обяснението е, че вие вече сте се срещали някога – в минал живот!

Ако това ви е накарало да се замислите, предлагаме ви 5 признака, които ще ви покажат дали познавате някого от минал живот, или не.

Нещо мигновено „щраква”

Всичко се случва естествено. Толкова бързо намирате общ език, че буквално след няколко минути можете да говорите за всичко и всички. Нивото на комфорт е невероятно високо. Но най-хубавото е, че разговорите са леки и в същото време никога не ви е скучно.

Времето няма значение

Айнщайн много точно определя това. Обяснявайки теорията на относителността, той говори за това как времето лети, когато се намирате с човека, когото обичате. Същото се отнася и за вашия познат от минал живот. Вие не забелязвате как минава времето, когато сте заедно. Дори когато не се срещате известно време, вие оставате неизменни и продължавате от онова място, на което сте спрели беседата си предишния път.

Чувствате се като у дома

Маските, които хората носят всеки ден, изчезват пред този човек. Вие не се страхувате, че той ще ви осъжда. Чувствате невероятно дълбока връзка. Когато го гледате в очите, ви се струва, че гледате в собствената си душа.

Изпитвате дежавю

Ако изпитвате чувството, че това вече ви се е случило, и усещате, че някои събития или ситуации се повтарят, не се тревожете. Най-вероятно наистина сте изпитали тези моменти в предишния си живот с участието на същия човек.

Положителната или негативната енергия

Ако ви е хубаво, тогава ще почувствате положителна връзка с този човек и трябва да останете заедно. Но ако откриете огромно усещане за негатив, бъдете внимателни и се доверете на интуицията си. Възможно е в предишен живот същият човек да ви е причинил болка или страдания. Затова внимавайте и стойте по-далеч!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.