Показаха как би изглеждал бункерът на „Стрелата”

Батман само може да му завижда

Триетажното съоръжение не е изградено поради липсата на финансиране

След осем сезона в ефира на The CW, „Стрелата” стигна до своя край. Всъщност, споменът за Оливър Куин (Стивън Амел) сега ще живее вечно, защото шоуто даде тласък на появата на цяла вселена, която включва още четири други сериала. Техните герои дори се обединиха в големия кросоувър „Crisis on Infinite Lands” и е трудно да си представим колко интересни неща ги очакват занапред.

Докато целият свят е под карантина поради пандемията от коронавирус, всички представители на филмовата индустрия се опитват да забавляват и развеселят феновете си, а създателят на „Стрелата” Марк Гугенхайм не беше изключение. Наскоро той започна да споделя подробности от задкулисите на шоуто в Twitter, включително части от сценария, които са с изтрити или променени сцени, а тази седмица показа нещо изненадващо.

Продуцентът публикува 20-секундно видео, в което демонстрира триетажен макет от бункера на Оливър Куин, който никога не е реализиран. Както самият Гугенхайм обясни, „шоуто не може да си позволи да изгради такъв”. Жалко, защото убежището изигра огромна роля в „Стрелата”, като осигури безопасно прикритие и място за обучение на Оливър и неговите съюзници, а ако беше по-голям, пред героите със сигурност щеше да се отворят нови още по-големи възможности.

Между другото, въпреки че шоуто приключи, феновете очакват с нетърпение нова среща с любимите си герои. Да, Амел недвусмислено заяви, че вече няма да се появява в тази вселена, но в момента се подготвя за екран нова поредица „Зелената стрела и Канарчето” и има вероятност зрителите отново да видят Джон Дигъл („Зелената стрела”). И въпреки това, краят на „Стрелата” по-скоро имаше препратка към „Зеления фенер”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл