8-годишно румънче в кома, майка му и шофьорът на колата им са загиналите при катастрофата в Разградско

Бащата на детето е с хематом и фактура

Пътят за Русе остава затворен в участъка в Разградско заради трагедията

Загиналите в катастрофата на разградска територия, за която „Труд” съобщи , са 40-годишният водач на румънски „Форд” и 42-годишна жена. 8-годишният й син е в кома, а баща му е с хематом и счупена ключица. Семейството и шофьорът на колата им са от Букурещ, съобщиха от полицията в Разград.

Към 21 часа главният път за Русе, в района на тежкия инцидент, все още остава затворен и се очаква забраната да остане в сила до около 23 часа. На мястото на инцидента има разлив на гориво и масло и тече почистване и обезопасяване на отсечката. Полицейски екипи ще останат там и след пускане на движението, за да следят за внимателно шофиране и да предупреждават, че трябва да се кара с повишено внимание. Обходният маршрут, който се ползва в това време, е: Разград - Дряновец - Сеново - Вятово – Писанец.

Както съобщихме, трагедията стана към 16 часа в неделя между селата Осенец и Езерче.

Влекач с полуремарке се е ударил в насрещно идваща румънска лека кола, която е пътувала в посока Русе. На място са загинали мъж и жена, за които по-късно стана ясно кои си. Детенцето и баща му са в болница.

Камионът е каран от 23-годишен шофьор от Търговище. Към момента все още не се съобщават никакви данни за евентуалните причини за тежкия инцидент.

Коментари

Задължително поле