"Правителство на малцинството" - димка върху скандала "Джемкорп"

Андрей Гюров

Както си и знаех, тази сутрин Гюров осъществи цяла тирада по темата "правителство на малцинството". Хем на малцинството, хем с категорични, непроменливи и НЕПОДЛЕЖАЩИ НА ОБСЪЖДАНЕ условия. Въпреки че няма КОЙ да подкрепи такова правителство, ДИМКАТА се пуска в публичното пространство, за да заглуши скандала "Джемкорп" и да даде информационно прикритие на медиите. Медиите иначе много искат да си свършат работата в полза на ПП, но трябва да им се даде и приличен повод.

Повече от година инфантилите-компрадори с елементарните си оперативни пиарски изпълнения правят цялата нация на маймуни и всяват пълна дебилизация на политическата действителност, а от там и на всички сектори в държавата. Ако останалите нормални политически партии, които НЕ са с психически отклонения, не започнат да се държат солидарно, отговорно и умно, ако не започнат да се държат здраво и с политически разсъдък, тези любители на кристали ще разкостят държавата. Те вече я разкостват и настояват да  продължат. Не може партии с опит да приклякат на девиантни случайни хора. И да се въртят около тях като просяци на средновековна сватба.

Стига толкова! Всичко възможно беше направено. Шутовете и обитателите на публичната детска градина трябва да се приберат най-после у дома и да освободят публичното пространство от димките, елементарните пиарски събития и ежедневното производство на бутафория. България не е играчка...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари