Президентът Румен и лошите

Визитката на държавния глава в Уикипедия твърди, че той е член на БКП

На главата на "блатото" всички са й виновни

Вчера един обикновен лобист, който не смее да гъкне без жена му да му разреши, чел някакво слово по случай Десети ноември, в което 10 минути обяснявал как държавата за нищо не става.

По-очеизваждащ популизъм от времето на Жорж Ганчев не бях срещал. А и народа явно още се връзва на тоя модел приказки, защото след това слово из интернет потече захарна река от кучешко умиление.

“Ах, господин президент!" или "Ох, господин президент!"

Държавата била корумпирана, а демократичните ценности били застрашени!?

А! Той не е част от тази държава? Избран е по някакъв специален недемократичен начин ли?

Има предостатъчно механизми да влияе на процесите, не мисля, че в трудовата му характеристика влиза да плаче колко е лошо всичко при всеки удобен случай. Аз му съчувствам, че се е разбирал нещо със “Сааб” и че работата засега не се получава и трябва да се обяснява някъде, но с подобни приказки всичко това става по-очевидно.

Нямало свобода на словото!?

Моля? Само той и соросоидната групичка наречена “репортери без граници” дрънкат подобни мръсотии. В Канада едно изречение във Фейсбук, което поставя под въпрос джендър линията на Трюдо ти гарантира най-малкото разходка до районното. В Швеция думичка против гостите на Меркел ти гарантира минимум 3 месеца условна присъда за реч на омразата. Но това били “най-свободните” и “демократични” държави, нали?

Някой някога да ви е спрял да си говорите и пишете каквото ви скимне? Сериозно, спирал ли ви е?

А ако гледате новините и знаете, че 95% от националните медии в САЩ са контролирани от едно семейство, което има милиарди причини да не харесва Тръмп, сте наясно какво е редакционна политика.

Този човек за 10 минути изговори всички мръсотии, които през годините разни хора са използвали за разни политически каузи.

Само своето верую забрави. Или жена му го е изкомандвала да спре да обяснява, че България е блато. Така де, нали е глава на това “блато” и то го храни.

Честит ви 10 ноември!

П.п. И някой да вземе да му оправи визитката в Уикипедия, че срамота така.

Коментари

Задължително поле