Принуждават Мерием Узерли да се омъжи

Турците са срещу извънбрачните деца 

Турските фенове буквално скочиха срещу Мерием Узерли, след като знаменитостта роди втората си дъщеря, пише информационното издание на "Geje". Според съобщението, в микроблога на Мерием се появили стотици коментари от турски жени, които се изказват срещу раждането на незаконни деца и съветват актрисата незабавно да официализира връзката с бащата на бебето.

"Това противоречи на нормите!", "Децата трябва да се раждат в брак!", са част от коментарите на потребители на мрежата.

Прави впечатление, че подобна реакция имат само турски абонати, останалите последователи на звездата просто я поздравяват за раждането на второто й дете.

Известно е, че първата щерка на Узерли също е родена извън брак, което също предизвика недоволство сред някои фенове. Бащата на 6-годишната Лара, е турският бизнесмен Джан Атеш, с когото Узерли се раздели малко преди раждането на детето. Мерием и Джан бяха сгодени, но така и не се ожениха. Бизнесменът и Мерием се срещаха около две години, но той я заряза, когато забременя от него и тя изпадна в тежка депресия. Според актрисата, Атеш упражнявал и психологически тормоз върху нея, упреквайки я в липсата на талант и наднормено тегло.

Преди  да роди второто си дете, актрисата призна в интервю, че нейният сегашен спътник в живота е американец, живеещ в Берлин. Според информационното издание “Сноб”, този факт разстроил много фенове на звездата, защото очаквали да я видят омъжена за турчин. В същото интервю актрисата сподели, че планира да се омъжи за бащата на втората си дъщеря през лятото, в очакване на края на пандемията на коронавирус.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица