Продавачки и студентки стават принцеси

Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge, walk up the aisle after their wedding ceremony in Westminster Abbey, in central London April 29, 2011. Prince William married his fiancee, Kate Middleton, in Westminster Abbey on Friday. (ROYAL WEDDING/SERVICE) REUTERS/Dave Thompson/Pool (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY ROYALS)

Херцогинята на Кеймбридж Катрин и принц Уилям преминали през много препятствия, преди да се оженят

Млада продавачка на дрехи един ден среща принц и той се жени за нея въпреки, че е употребявала наркотици и има дете от престъпник. Друга млада жена седи в бар и там с нея се запознава някой си Фред. Той обаче се оказва принц и я взема за жена и отвежда в далечна страна. Друга девойка е разочарована от работата си в банка и решава да я напусне, защото така и не получава повишението, което иска. Постъпвайки на работа в друга банка, тя среща принц, който се жени за нея. И нека прибавим, че тези истории на обикновени жени, които стават принцеси, са съвсем реални. Не става дума само за актрисата Грейс Кели, станала през 1956 г. господарка на Монако, и за обичаната принцеса Даяна.

Най-популярният такъв случай в съвремието е на херцогинята на Кеймбридж Катрин. Принц Уилям, херцог на Кеймбридж, и Кейт, обикновено момиче, се срещат през 2011 г., докато и двамата учат в университета “Св. Андрюс” в Шотландия и стават приятели през първата им година там. Но тази връзката с принц не била лесна за Катрин - тя се изчервявала и заеквала. Медиите започнали да е преследват и се стигнало до това тя да се оплаче от тях чрез адвокат. Кейт и Уилям няколко пъти се разделяли и събирали, но краят бил щастлив - сватба през април 2011 г. В момента двамата имат две деца- 3-годишния Джордж и 1-годишната Шарлот. Заради семейните снимки, които Катрин прави, тя стана почетен доживотен член на Кралското фотографско общество.

 

25-1-2-2Бивша наркоманка, женена за принц

Преди да стане принцеса, Мете-Мари работи като сервитьорка и продавачка на дрехи. Употребявала е наркотици и има син от престъпник. Норвежкият принц Хаакон я среща през 1999 г. на музикален фестивал. Сватбата им е под въпрос заради бурното минало на Мете-Мари, но принцът поставя ултиматум, че ако не се ожени за нея, ще се откаже от трона и сватбата се случва.

 

25-1-2-newПросто Фред

Мери се запознава с датския принц Фредерик по време на летните олимпийски игри през 2000 г. в бар в Сидни. Тя не разбира с кого разговаря тогава, защото той се представя просто като Фред. Заради него тя напуска родината си Австралия, както и презвитерианската църква, и се съгласява да не предявява права върху децата си при евентуален развод.

 

25-1-3Любовен успех заради професионален провал

Рания е родена в обикновено палестинско семейство и работи в банка, но там не получава повишение и напуска работа. Тя отива да търси късмета си в друга банка в Аман и го намира, но не под формата на шефска позиция, а в лицето на нов любим - престолонаследника на Йордания принц Абдула II бин ал Хусейн. Женят се два месеца след запознанството си в банката.

 

 

25-1-5-2Султанка целува ръка на директор

Сара е все още ученичка, когато се запознава с принца на Бруней ал Мухтаде Билах чрез приятел на кралската особа, който е женен за съученичка на младото момиче. Няколко месеца по-късно 17-годишното момиче и 30-годишният принц се женят. Скромната Сара дори след като става султанка изразява уважение и целува ръката на директора на училището, в което учи.

 

25-1-5-1Фитнес инструкторът - кралски съпруг

Историята на Пепеляшка се случва и на мъж. Даниел, фитнес треньор, решава да отвори своя собствена фитнес зала, която се превръща в голям успех. Шведската принцеса Виктория е чест посетител в залата. Двамата с Даниел е трябвало да изчакат 8 години, преди бащата на Виктория крал Карл XVI да се съгласи да се оженят, но това се случва през 2010 г.

 

Според писма на майка му:

Принц Хари бил хулиган от малък

Принц Хари беше известен с буйния си характер в тийнейджърските си години, но се оказва, че британският наследник винаги е бил разбойник. В новоразкрити лични писма на принцеса Даяна той е определен като “постоянно в проблеми”. Бележките са адресирани до бившия управител на Бъкингамския дворец Сирил Дикман. В тях Даяна разказва още, че като малък принц Уилям обсипвал принц Хари с прегръдки. Писмата от 80-те и 90-те години бяха продадени за 18 000 евро на търг в Кеймбридж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица