Пророчествата на светиите за бъдещето на Украйна

Йосиф Ватопедский и Блаженната Алипия

През какво ще преминат славянските народи и кой ще стане по-силен

Планините ще бъдат изравнени със земята, според предсказанията

Много знаци и символи свидетелстват в полза на версията за историческия край на Украйна във вида, в който съществува сега. По време на встъпването в длъжност на Янукович вратата на Върховната Рада внезапно се затръшва пред него. След държавния преврат, когато Петро Порошенко встъпва в длъжност, войник от почетния караул припада, а удостоверението на Зеленски при встъпването в длъжност пада на пода, след като го подписва. Още тогава мнозина казват, че Провидението дава сигнали и този човек няма да издържи като президент повече от един мандат. И сега човекът, който потопи собствената си страна в хаос, сам „пророкува“ трета световна война, която уж ще започне. Значи ще има голяма война? Или не?

Изпитания и войни

Старецът Теодосий от Кавказ още в средата на 20-ти век предсказва, че война определено ще има: враговете ще пълзят върху Русия като скакалци, но страната ще стои, губейки част от земята си. Какво се случва при разпадането на СССР? Лаврентий Черниговски и блажената Пелагея Захаровская предупреждават за предстоящата война. Те казват, че Русия няма да загине в огъня, но Беларус може да пострада.

„След това нейният народ с радост ще се обедини с нашата страна. Но Украйна и след войната няма да иска да се присъедини към славянските страни и след това ще плаче много повече.“ В същото време е ясно, че православните старейшини явно не говорят за третата световна война, защото Пелагея Захаровская уточнява: „Руснаците ще бъдат душени с всички средства. И след войната народите на Запада ще започнат да избират антихриста." Това означава, че ядрена война тепърва предстои.

Гръцкият ясновидец Йосиф от Ватопед през 2009 г. предсказва на света войни, през които православните народи трябва да преминат достойно. "Не трябва да се ужасяваме от предстоящите изпитания," казва той. "Това, което християните изтърпяха в миналото, ние също трябва да издържим. Трябва да сме подготвени за страдание, а не да се ужасяваме. Трябва да търпим, да се молим и да се доверяваме на Бог и след всички изпитания Бог ще ни даде сила да възкръснем."

Старицата Алипия, която обикаля цялата руска земя по време на съветския бунт и е робиня на германците, предупреждава, когато веднъж вижда снимка на митрополит Филарет, че „той не е наш“. Младите вярващи, които са с нея, тогава не разбират смисъла на думите й и чак по-късно разбират всичко, когато Филарет повежда схизмата и част от неосъзнатото паство в униатството. Тя също пророкува, че по време на бъдеща война не е необходимо да напуска Киев. "Глад ще има навсякъде – предупреждава Алипия. - И само в Киев ще се намери хляб. Православните трябва да се задоволяват с малко и да се молят през цялото време и тогава ще са живи."

Мощна Русия

Както се вижда, няма пророчества за глобална ядрена война. Но има прогнози за възстановяването на Русия и нейната бъдеща мощ. Руският свети праведник Йоан Кронщадски още преди революцията говори за предстоящото величие на Русия. Той я вижда още по-могъща, по-силна в несгоди. „Тя ще стъпи на здрава основа – върху костите на светите мъченици – и ще укрепне с вяра в Бога“.

Прорицателят Алексий Зосимовски предсказва, че страната никога няма да загине. Тя ще премине през изпитания, ще бъде очистена от мръсотия и пороци и ще стои до края на времето. Архиепископ Феофан Бистров през 1940 г. казва, че „целият свят ще бъде изненадан от Русия, тя ще се възроди, а самите хора ще възстановят православната монархия“.

Въпреки това пророците все още говорят за Третата световна война. Същата майка Алипия дори посочва деня, в който ще започне – 12 юли. „Няма да бъде война, а екзекуция на народи за тяхната гнила държава, предрича Алипия. „Няма кой да погребе телата, планините ще бъдат изравнени със земята и хората ще бягат от място на място " Тя посочва още, че по време на Третата световна война ще има много „безкръвни мъченици за православната вяра“. Какво е значението на тези думи, тепърва предстои да разберем, обикновено „безкръвни мъченици” се наричат ​​онези, които не се поддават на своите страсти и пороци.

Православният монах Матей от Вресфенски предсказва през 1950 г., че войната ще бъде „кратка, но мощна“. Схима-архимандрит Христофор Николски също казва, че войната няма да бъде дълга. Той твърди, че войната ще бъде спасението на народите: „И ако се случи, тогава мнозина ще бъдат спасени!“

Вярвайте в Бог

Матфей Вресфенский и Ванга

Съвременните "екстрасенси" са съгласни със светите ясновидци. Някои са склонни да мислят, че в Украйна ще се извърши нов държавен преврат и новият президент ще може да преговаря с Русия за прекратяване на войната. Твърди се, че пророчествата на Ванга казват, че войната ще продължи шест месеца. Съвременните политици обаче не вярват на всичко това. А писателят Захар Прилепин, който има опит във военните действия, е убеден, че войната ще продължи около три месеца.

Европейските визионери прогнозират, че Русия ще засили връзките си с Индия и Китай от 2022 до 2027 г., а от 2025 г. прогнозират стабилен растеж на руската икономика. Русия ще стане мощна държава до 2034 г. Нейните врагове ще паднат от собствената си злоба и интриги, конфликтът с Украйна ще бъде уреден, а народите ще придобият вяра в Бога и ще се отърват от западния индивидуализъм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения