На 16 юни 2019 да почерпят

Жена е в тежко състояние след катастрофа на столичния бул. „Възкресение“

1969 – годината, която промени света (ИНФОГРАФИКА)

„Ню Йорк Таймс“: САЩ са участвали в кибератаки срещу електроснабдителната мрежа на Русия

Блудницата Теодора – императрицата на Византия

Иран и ЕС са обсъдили ядрената програма на Техеран

Почти сигурното назначение на Лампард се бави заради компенсация от 4 милиона паунда

Пороен дъжд е наводнил улици в Благоевград

Новооткрити артефакти показаха на изложба в Ахтопол Черноморска библиотека е създадена в музея „История на котвата“ в града

Малък самолет падна в река в Полша, пилотът е загинал (ВИДЕО)

Катастрофа затрудни движението на пътя Симитли-Банско

Кои са забравените малцинства на Балканите Представиха малкоизвестни факти, събрани от швейцарския журналист Цирил Щигер

Няма данни за пострадали българи при пожара на Халкидики

Инцидент при кацане на самолет със 175 души на борда в Русия

„Еуфория” с великолепната Валерия Голино Красавицата се пробва като режисьор

Проф. дтн инж. Цоло Вутов дари кола за социални нужди на община Мирково Дарението е част от благотворителната програма "Българските добродетели", която Геотехмин инициира в края на миналата година

С нова кола, получена като дарение от проф. Цоло Вутов ще се осигуряват доставките на храна по домовете за възрастни и нуждаещи се хора в рамките на общинските проекти „Осигуряване на топъл обяд в община Мирково“ и „Домашен социален патронаж“.

На специално събитие в София проф. Вутов връчи на кмета на Мирково г-жа Цветанка Йотина символичен плакет за направеното дарение с думите: “Искрено се вълнувам… Имам голям ангажимент към община Мирково. Това дарение е направено със съзнанието да бъдат подпомогнати възрастните хора, в това число тези, които са работили в Елаците-Мед. Това е началото на тази наша нова благотворителна програма, насочена към подпомагане на общественозначими и социални каузи“.

Г-жа Йотина благодари от  името на всички жители на община Мирково за новото дарение и за предишните, сред които санирането на детската градина в Мирково и много други.

Дарението е в рамките на благотворителна програма „Българските добродетели“, създадена по инициатива на проф. дтн инж. Цоло Вутов. Сред подписалите меморандума за програмата освен него и Геотехмин ООД, са инж. Драгомир Драганов, д-р инж. Владимир Вутов и д-р Иван Вутов като представители на дружествата Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.