Пускат непълнолетни на фестивала „Francofolies-Благоевград“ само с декларация от родител

И в двата дни на фестивала „Francofolies.Благоевград“ входът на парк „Македония“ ще бъде отворен за посетители часове преди самите концерти, съобщава от Община Благоевград.

На 21 юни, когато фестивалната вечер стартира в 20.30 часа, жителите и гостите на града ще могат да заемат своите места след 19.00 часа. На 22 юни, входът ще бъде отворен от 18.30 часа, а началото на музикалната вечер е 20.00 часа.

От общината напомнят, че лица под 18-годишна възраст, без придружители, няма да бъдат пускани на територията на парка, без попълнени декларации от родител/настойник. Бланка може да бъде изтеглена от ТУК, както да бъде взета от входа на парк „Македония“. Същата може да бъде получена и в „Културно-туристически информационен център“, разположен на пл. „Г.Измитлиев“ 1 (при зала „22 септември“), заедно с информация за всички събития около фестивала.

Община Благоевград апелира декларациите да се попълват предварително за улеснение, както на посетителите, така и за проверяващите. Ще бъде ограничен и достъпът за домашни любимци.

Също така, на територията на парк „Македония“, в рамките на фестивала, няма да бъдат допускани за внасяне напитки в стъклен амбалаж, напитки в пластмасови бутилки – разфасовки от 1,5 и 1 литър. Напитки от 0.5 литра ще бъдат отваряни на входа. Няма да бъдат допускани и пакетирани храни.

Забранява се и внасянето на огнестрелни оръжия, пиратки, ножове, островърхи предмети и запалими материали. Предприетите мерки са с цел безопасност на гостите, по изискване на компетентните органи.

Коментари

Задължително поле