Махат изкскването за максимален размер на багажа в столичния градски транспорт

Три турски ТИР-а се удариха на магистрала „Хемус“

Георги Гьоков: Действията на проф. Плочев доказват, че здравеопазването е недофинансирано

Камелия Нейкова: Надявам се на изборите за евродепутати да гласуваме електронно

Весела Лечева разработи стратегия за реформа в спорта Депутатът от БСП предлага 90 нови параграфа в Закона за физическото възпитание и спорта

Илън Мъск се изфука с тостер “Междузвездни войни”

Меркел и Ердоган ще се срещнат след формирането на новия германски кабинет

Деница Сачева: 40% от учителите ще излязат в пенсия до 8 години

Полицаи четат лекции на пенсионери в Берковица

Индия планира полет до Луната през април

Десетки кандидат-студенти посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Димитър Главчев: Не бягаме от темата за Истанбулската конвенция

Дъщеря закла болната си майка си и опита да се самоубие в Лом

Незагасена цигара подпали къща за гости в Еленския Балкан Разследват палеж на автомобил в Павликенско

Загинали са всички на борда на катастрофиралия ирански самолет

Първо и само в „Труд“

Ползването на съдържание от вестник „Труд“ и сайта www.trud.bg в други сайтове и вестници доставя удоволствие на редакционния ни колектив.

Очакваме ползувателите, сред които особено се отличава сайтът „Факти“, да го правят все по-културно, като съобщават ясно, че текстът е взет от „Труд“.

Техен побратим пък написа „Само в ПИК“ в заглавие на текст, излязъл преди шест часа в „Труд“, без дори да спомене източника си.

Тежки разследвания, които днес са тема номер едно в държавата – безобразията в НДК, съмнителните космически авантюри на „Булсатком“, аферите на зелените рекетьори, започват от вестник „Труд“.

Нямаме нищо против да споделяме нашия труд, но нека споделящите съобщават коректно на читателите си кой води хорото. Ако продължават да не го правят, се налага да ги обадим на чичко Google!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Труд, много сте смешни. Вчера заплашвате, днес умолявате, ползвате разни точки и алинеи от законите, ама халхабер си нямате от авторско право.

  2. Труд от вестник за статий се превърна във вестник за частни коментари. Очаквам и Блъсков да “лъсне” със капацитет от 3 до 5 реда…подходящ обем за Главен Редактор. Предлагам също и съответните медий да се обявят за соросоидни и западнали. А по темата да се напише нещо за “кървавата” зема и свободата на словото през комунизма.

  3. Блъсков, не е лошо да напишете статия, посветена на споменатите от Петрова римски императори Статий и Медий, може и за други подобни императори…

    1. Медии е. Взимам си забележка. Надявам се и ти да си вземеш, че е Петроха а не Петрова. Отделно не аз съм Главен Редактор и от мен не се очаква да съм пример и капацитет какъвто се изкарва Блъсков. А кой води хорото питайте в руското посолство и какво се диктува да се копира от ТАСС и защо новините са лоши европейски и добри про-руски.

  4. Труд се цани за глашатай на тия дето искат да компрометират румънския опит от страх да не се прехвърли отсам Дунава. А те не са малко. Не че румънците са безгрешни, но показаха, че корупционното блато може и да бъде пресушено. От това най-много ги е страх спонсорите на Труд

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.