Арестуван е бившият шеф на контраразузнаването в Македония

Благотворителен концерт събира пари за възстановяване на паметника на Шести артилерийски полк в Сливен

Обучаваха общинари да помагат на домоуправители

Президентът удостои с плакет „Св. св. Кирил и Методий“ Съюза на българските писатели (СНИМКИ)

Тръмп: САЩ остават стабилен партньор на Саудитска Арабия въпреки съмненията покрай смъртта на Хашоги

Българите зад граница искат да ги представляват нови организации

Столична община: Изтича срокът за такса смет

Нов препъникамък за Брекзит – Гибралтар Испания плаши с вето споразумението за напускане

Все повече млади в САЩ предпочитат съвместно съжителство без брак

Стълб спасил влака в Кресненското дефиле от падане в реката

Премиерът на Испания обяви, че може да насрочи предсрочни избори

Менте намаления дебнат този Черен петък Ако на витрината пише “- 70%”, всички стоки трябва да са със 70 на сто по-ниски

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 21 ноември 2018

Дворът на кирилицата посрещна висши държавници от Бурятия, Калмикия и Чечня Откриха още 4 бюст-паметника в Алеята на писателите

Бумащина спира 30 млн. лв. за лекарите Всяка година касата пренасочва огромна сума от перо на перо

Първо и само в „Труд“

Ползването на съдържание от вестник „Труд“ и сайта www.trud.bg в други сайтове и вестници доставя удоволствие на редакционния ни колектив.

Очакваме ползувателите, сред които особено се отличава сайтът „Факти“, да го правят все по-културно, като съобщават ясно, че текстът е взет от „Труд“.

Техен побратим пък написа „Само в ПИК“ в заглавие на текст, излязъл преди шест часа в „Труд“, без дори да спомене източника си.

Тежки разследвания, които днес са тема номер едно в държавата – безобразията в НДК, съмнителните космически авантюри на „Булсатком“, аферите на зелените рекетьори, започват от вестник „Труд“.

Нямаме нищо против да споделяме нашия труд, но нека споделящите съобщават коректно на читателите си кой води хорото. Ако продължават да не го правят, се налага да ги обадим на чичко Google!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Труд, много сте смешни. Вчера заплашвате, днес умолявате, ползвате разни точки и алинеи от законите, ама халхабер си нямате от авторско право.

  2. Труд от вестник за статий се превърна във вестник за частни коментари. Очаквам и Блъсков да „лъсне“ със капацитет от 3 до 5 реда…подходящ обем за Главен Редактор. Предлагам също и съответните медий да се обявят за соросоидни и западнали. А по темата да се напише нещо за „кървавата“ зема и свободата на словото през комунизма.

  3. Блъсков, не е лошо да напишете статия, посветена на споменатите от Петрова римски императори Статий и Медий, може и за други подобни императори…

    1. Медии е. Взимам си забележка. Надявам се и ти да си вземеш, че е Петроха а не Петрова. Отделно не аз съм Главен Редактор и от мен не се очаква да съм пример и капацитет какъвто се изкарва Блъсков. А кой води хорото питайте в руското посолство и какво се диктува да се копира от ТАСС и защо новините са лоши европейски и добри про-руски.

  4. Труд се цани за глашатай на тия дето искат да компрометират румънския опит от страх да не се прехвърли отсам Дунава. А те не са малко. Не че румънците са безгрешни, но показаха, че корупционното блато може и да бъде пресушено. От това най-много ги е страх спонсорите на Труд

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.