Разврат и оргии в олимпийското село

Трикратният олимпийски шампион в сноуборда Шон Уайт повдигна завесата на живота в олимпийското село. Оказа се, че сексът е любимото занимание на състезателите в зимните спортове в свободното им време – точно както и на техните колеги от летните, както разкри преди време вратарката на американския футболен отбор Хоуп Соло.

„Няма да ви кажа дали аз съм правил секс, но със сигурност съм чувал за оргии – заяви Летящия домат. – Лично аз не се притеснявам дали някой ме е снимал как се забавлявам. Най-яките партита правим в американския отбор, а най-луди са австралийците. Най-зажаднели за секс пък са ски бегачите.“

Може би затова Уайт предпочита да отсяда в олимпийското село, въпреки че не е в много добри отношения със съотборниците си от американския тим.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. няма лошо – да не е импотентен седераст от ранните кодини на прехода?!

    1. И добре, че човекът не е. Младите трябва да лудуват докато е време. Руския наказан тим вярвам е на пост и молитва ОТНОВО.

  2. Руснаците пак са се изложили явно, че изкарваме гадните американоси развратни? А, Блъсков?

  3. Интересно ще ми бъде да разбера /макар че на практика няма да бъде възможно/, защото когато завърши това спортно събитие всички участвуващи в тези секс маратони ще се пръснат по четирите краища на
    света и няма да може да се разбере колко копелета „ще се появят“ на бял свят !

    1. Софче, тея не са кат вав вашто село… от преди 50+ години си имат капути и противозачатъчни и целта им не е да се плодят кат цигани. Но няма как с твоето мислене да проумееш това което пиша. Е виж с руска пропаганда е по лесно. Там всичко си е черно и бяло.

  4. е къде е новината?! та това си е нормално за всички спортни мероприятия!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.