Шефът на КЕВР: Топлоенергията няма да поскъпне двойно

Жена, с над 3 промила алкохол, катастрофира в София

Навесът на метростанция „Ломско шосе“ протече

Българинът с имение в Бевърли Хилс го купил за 24 млн. долара повече отколкото предишния собственик

Благо Джизъса чете за духовния живот

Община Търговище пуска търг за отдаване под наем на 366 имота за земеделски цели

Бригада от 7 души преди 56 години започва изграждането на музей „Етъра“ в Габрово Уникалната културна институция е отворена на 7 септември 1964 година и досега е посетен от почти 13 700 000 души

Десет забележителни личности от Елена са били депутати в Учредителното събрание

Спипаха дядо с незаконни пищови в ломско село

Общо 12 800 лв. са изплатените глоби за нарушенията на Беър Грилс в Рила

Велико Търново посреща нощта на Възкресение на крепостта Царевец

Пускат новия булевард „Васил Левски“ във Варна за Великден

Сидеров: Евроизборите са сложни заради отрващението на хората от корупционните скандали

Двойно се увеличили делата за убийство в Апелативния съд Търново Тромавата конкурсна система води до голяма натовареност на съдиите

Кметът на Павликени стана заместник-председател на НАЛАС

Рекордните 420 000 лв. от гаражни клетки събраха в район „Южен” в Пловдив

Рекордна сума от 420 000 лв. от такси за гаражните клетки в район „Южен” са събрани през първото полугодие на 2017 година. За цялата 2016 г. в хазната на „Южен” по същото перо са влезли 680 000 лв. от над 2600-те гаража, които се намират върху земя общинска собственост и са поставени още преди повече от 20 години без никакъв градоустройствен план и върху зелени площи или нерегламентирани места.

Изрядните наематели плащат по 29 лева месечно, но има и куп длъжници, като 52 от тях са натрупали дългове от общо 48 000 лв., а рекордьор сред тях е мъж, „забравил” да си плати таксата повече от 40 месеца. Крупните неизрядни платци в „Южен” вече са дадени на ЧСИ (частни съдия изпълнители) и от тях вече има събрани 14 000 лв. от дължимите суми. Този факт обаче няма да спре перманентните акции по премахването на незаконните гаражни клетки от южната страна на жп линията Пловдив – София. В сряда бяха премахнати 9 такива гаража на булевард „Македония” и съседни улички, а кампанията продължаха с още по-усилени темпове и през следващата седмица. Собствениците на металните клетки са вече предварително уведомени за предстоящия демонтаж.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.