Плащаме чрез мобилно приложение за паркиране в София

ГЕРБ замрази спорни промени в НК Бизнесът се противопостави на еднаквия режим за корупционни престъпления

Икономистът проф. Димитър Иванов: 90% от икономиката ни се крепи на Гинки

Столетов, наший генерал, се яви на пощенска марка Солистите от Оркестъра за народна музика на БНР и Мистерията на българските гласове поздравиха гостите

Борисов в Брюксел: Социалното измерение на ЕС трябва да бъде засилено (ВИДЕО)

Пускат асансьор за 350 000 лв. в шуменската болница Министерско лъскане на коридори преди водосвета

Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на родните МиГ-29

Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Рибари на протест

Вдигаме се на протест. Непрекъснато ни проверяват и ни съставят актове. Това си е жив тормоз. Не ни оставят да работим спокойно. Това заявиха риболовци, които във вторник ще изразят недоволсктвото си пред сградата на ИАРА. Организатори са рибарите от организация “Челноморски изгрев”, подкрепят ги колегите им по цялото крайбрежие.

Когато рибата намалее, корабите от север слизат надолу, към Созопол. Там обаче някои техни колеги ги посрещали “на нож”. Възможно било именно те да предизвикват ненормалния брой проверки- по пет за няколко дни, подозират морските.

Съставяли им актове, защото декларирали, че хващат чернокоп и барбун, а на брега разтоварват само чернокоп.
Това е нормално, защото барбунът примерно е бил маломерен и рибарите са го хвърлили обратно в морето, каза Красимир Вангелов, капитан на риболовен кораб от Несебър. Освен това документите, които се попълвали при инспекция на борда, докато още се лови рибата, били само за справка по отношение на количеството.

После на база на тези проверки ги скъсвали от актове, съставени от ИАРА.- “Каква далавера може да има? Просто един чиновник трябва да напише едно актче. Третират ни като престъпници”, ядосва се капитан Вангелов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.