Родителите на Викторио: Не го оправдаваме за постъпката

Викторио Александров много обичаше детето си, коментираха родителите на обвинения мъж за двойното убийство в „Надежда“ пред Нова телевизия.

Те не оправдават сина си за стореното, но не желаят да говорят за проблемите, които е имало в семейството.

„Това, което е извършил е ужасно, не го оправдавам. За това той ще си понесе наказанието“, заяви майката на Викторио Лилия Александрова. „Всички, които ни познават, познават сина ни, знаят, че ние сме добри хора. Всички знаят колко обичахме Никол и колко я обичаше баща й“, каза още тя.

„Но питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", пита Лилия Александрова. „Каквото и да е станало, вече няма никакво значение, няма го нашето ангелче“, допълни майката на Викторио.

На въпрос какво би му казала сега, тя заяви: „Че го обичам и, че беше най-добрия баща на света.“

Не мога да разбера как е успял да посегне на детето, след като косъм не даваше да падне от главата му, коментира бащата на Викторио. „Не мога да си обясня как се е стигнало до тук. Независимо от това, което е направил, ние заставаме зад него. Той е наш син“, заяви Детелин Александров.

По-рано стана ясно, че Софийска градска прокуратура е повдигнала три обвинения на Викторио Александров, задържан за убийството на приятелката си и едногодишното си дете.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България