Роксана стана “Кралица на ромската музика“

Фолк звездата Роксана бе отличена с приза “Кралица на ромската музика“. Това се случи по време на събитието “Кралете на ромската музика“, което се проведе по повод 50-тата годишнина от обявяването на 8-ми април за ден на ромите.

Мероприятието се финансира от Министерството на културата, благодарение на което се състоя за първи път след близо 10-годишна пауза, а организатор е фондация “Роминтерне – Право на живот”.

Роксана се появи на церемонията в красива рокля, дело на дизайнера София Борисова. С огромно вълнение певицата прие тази награда и побърза да сподели радостта си със своите многобройни почитатели в социалните мрежи.

“От два дни имам тази награда. И плаках, и се смях, и ме поздравяваха, и не ме поздравяваха. Доста изпълнители бяхме. Но в крайна сметка короните ги взехме България и Македония“, разкри певица.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Роксана/Roksana (@roksana_official_music)

Първият човек, който я е поздравил, е нейната колежка Софи Маринова, с която ги свързва добро приятелство, а също и музикалния проект “Един живот“, който се излъчва в ефира на “Планета“ ТВ.

Роксана сподели още, че ще се постарае да бъде достоен носител на наградата “Кралица на ромската музика“ и да оправдае доверието на организаторите, като последва съвета им да бъде позитивна, добра и да продължава да прави благотворителност.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица