Мъж мятал мебели от балкона и потрошил две коли в Павликени Извършителят е настанен принудително

Борисов след среща с Борис Джонсън: Той каза, че е първият британски премиер с българско име

Безплатни прегледи за остеопороза в Майчин дом Изследванията ще се извършват от 21 до 23 октомври включително

17-годишна примами айтозлия в хотелска стая, сутеньорът й го обра

800 коня задвижват най-мощното кабрио Ferrari 812 GTS с атмосферен двигател V12 ускорява за 8,3 секунди от 0 до 200 км/ч

Разкриха склад с антики в Лясковец В хранилището са открити книги от 17 и 18 век, саби, ятагани, револвери, пушки

Тяло на мъж е открито при гасене на пожар край пазарджишко село

Голям пожар в жилищен блок в столичния квартал „Сердика“

Излезе от печат третата част на книгата „Шампионите разказват”

Има частично подобрение в състоянието на Стефан Данаилов

Поколението Z и политиката Зелените успяват да продадат „наближаващата гибел“ на впечатляващи млади умове и да ги подтиква към ярост

В Арктика откриха кафе от 1902 година (СНИМКИ)

Как се псуват шофьорите в София?

Деси Цонева показа дъщеря си (СНИМКА)

Медици забравили възрастна пациентка 6 часа в скенер Безобразието станало в болницата в Павликени

Румен Петков: Кои са съдиите, които са регистрирали „Воля“?

Румен Петков

„Настоявам да се знаят имената на съдиите, които са регистрирали „Воля“ в Софийски градски съд, защото са извършили престъпление (за регистрацията и странните документи писа днес „Труд“, бел. ред.)“ заяви Румен Петков, водач на листите на „АБВ-Движение 21“ в Бургас и Плевен пред „Блиц“.

Регистриралите политическата му партия са едни 40 човека, които са участвали и в регистрацията на друга политическа партия. Това не е направило впечатление на съдиите. Не казвам, че и те са взели рушвет, но са участници в престъпление. Оставям настрани, че голяма част от документите са видимо попълнени с един и същи почерк, подписите са близки. Тези неща трябва да се знаят от обществото и големите борци за съдебна реформа, които изкадруваха ръководството на СГС, именно Христо Иванов, да се знаят, че така разбират съдебната реформа – като извършват престъпления. Не е моя работа дали е оказван натиск върху тях. Нека всички съдии знаят, че там където вони, има конкретни имена и фамилии“, обясни Румен Петков.

„Настоявам министър-председателят и президентът да кажат нормално ли е това и да отговорят веднага. Марешки легитимира беззаконието“, заяви още Петков във връзка с писмо на управителя на Добрич, в което той информира, че не е извършено нищо относно спазването закона от страна на аптеките на г-н Марешки, в които се вихри предизборна агитация. „В Добрич освен аптеки има и дрогерии. Вместо да извади пропагандите от аптеките си, той не предприема нищо, с което да спре нарушението“, коментира Румен Петков.

„ЦИК съвършено целенасочено участва в действия, които са против интересите на обществото, като обслужват пряко Марешки. Има само един единствен наказателен акт срещу Марешки, при положение че в цялата страна, при търговските му вериги се раздават пропагандни материали на партията“, продължи той.

Водачът на листите на „АБВ-Движение 21“ в Бургас и Плевен се чувства озадачен от това, че групата на ПАСЕ, която ще наблюдава изборите, се вижда с всички политически сили, освен с АБВ. „На мястото на АБВ е вкарана „Воля“. Не е моя работа дали този, който е направил тази размяна е взел рушвет, но очевидно се прилагат двойни стандарти, но този някой е бил мотивиран да извади АБВ и да сложи в срещата „Воля“.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.