На 6 април 2020 да почерпят

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

САЩ извършиха успешен тест за прихващане на балистична ракета

Въоръжените сили на САЩ извършиха „залпово“ прехващане над Тихия океан на интерконтинентална балистична ракета чрез две ракети прехващачи, изстреляни от подземен силоз в Калифорния. Тестът е първият по рода си.

Мишената е изстреляна от 4000 мили (6437 км) балистична ракета, излязла в космоса и върнала се в атмосферата, съобщи Агенцията за противоракетна отбрана към Пентагона, предаде БТА.

Първият прехващач е поразил балистичната ракета, на която при действителна атака би имало бойна глава, а вторият е доунищожил остатъците от ракетата.

Мишената е била изстреляна от изпитателния полигон „Рейгън“ на Маршаловите острови, а ракетите прехващачи – от военновъздушната база „Ванденберг“ в Южна Калифорния.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Ало????!!!!! труд ????? Интересно ми е какво са прихващали свободно падащи тела….парашутиращи такива….. СЪС СИГУРНОСТ………….. НИСКО СКОРОСТНИ СРЕДТВА. ЗАЩОТО ПОНЕ ЗА СЕГА НЯМАТ ТЕХНОЛОГИЯ И БОЙНИ ОРЪЖИЯ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕХВАЩАТ РАКЕТИ /БОЙНИ ГЛАВИ/ ДВИЖЕСТИ СЕ СЪС ХИПЕРЗВУКОВА СКОРОСТ. АМИ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ янките, НАЛИ СА ПОХАРЧИЛИ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЗА ОРЪЖИЯ, КОИТО В МОМЕНТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

  2. Ало????!!!!! труд ????? Интересно ми е какво са прихващали: свободно падащи тела….парашутиращи такива….. СЪС СИГУРНОСТ………….. НИСКО СКОРОСТНИ СРЕДТВА. ЗАЩОТО ПОНЕ ЗА СЕГА НЯМАТ ТЕХНОЛОГИЯ И БОЙНИ ОРЪЖИЯ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕХВАЩАТ РАКЕТИ /БОЙНИ ГЛАВИ/ ДВИЖЕСТИ СЕ СЪС ХИПЕРЗВУКОВА СКОРОСТ. АМИ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ янките, НАЛИ СА ПОХАРЧИЛИ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЗА ОРЪЖИЯ, КОИТО В МОМЕНТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

  3. Американският народ вече може да бъде спокоен, щом са успяли да прихванат собствени ракети. То и Есад ги прихваща със стара руска техника от 70 те.

  4. Краварите са играли скъпо театро за заблудения си народ и съюзници. Ако ракетата се движи по променлива траектория ке прихванат само краста 🙂 А руските се движат по променлива траектория и нито един краварски компютър и ракета не могат да разгадаят от къде именно ще се появи руснака, за да им се набучи в -г-ъ-з-ъ- 😉 Краварите и запада няма да се откажат скоро от лъжите и пропагандата за празноглавитес си народи.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.