Астропрогноза за президентския вот на 14 ноември за „Труд“: Ако Радев спечели, кризата ще се проточи до 2027 г.

Като астрологични предпоставки, колкото и странно да звучи в нашата парламентарна република, настоящите президентски избори за по-важни от изборите за Народно събрание. Причината е, че ако настоящият президент спечели втори мандат, кризата в България ще се проточи до 2027 година, независимо колко правителства ще се сменят дотогава и с колко ще се стопи народа.

В момента България се намира в състояние на безкръвна гражданска война. В глобалната астрологична картина на разделеното от омраза българско общество примитивната агресия на вдигнатия юмрук има повече шансове за надмощие от интелекта.

Суверенът решава. Всеки народ заслужава съдбата си.

Румен Радев - Илияна Йотова

Композитната карта между настоящия президент Радев и вицепрезидента Йотова за участието им на президентските избори  изпъква с едно важно предупреждение. Хората, които им обещават  подкрепа, лична и на представляваните от тях формации, мислят единствено за своя интерес, но в същото време се чувстват излъгани и подведени от Радев и е напълно възможно неуместно изречена дума или действие на двойката в кампанията  да потисне интереса и да надделее желанието за мъст.

В тази връзка заявлението за участие в изборите внесено на 11 октомври под № 11 и решението на ЦИК 711 не работят в полза на Радев-Йотова, защото емоцията, която няма да са способни да прикриват ги води към кармичната разплата с целия народ, дори и с хората, които ги припознават като свой избор. Изненадващо за мен откритие в звездната карта е, че съгласно астрологичните аспекти двойката разчита преди всичко на подкрепа на най-възрастното население, което е най-потърпевшо от икономическата ситуация в България. Но, за този душевен парадокс няма лечение.

Бюлетината с вибрация 6 налага да се стабилизира постигнатото, което е повторно потвърждение, че погледа на двойката е отправен към миналото, към възрастните поколения и че целта е на всяка цена да се запази съществуващото статукво.

Астрологичният шанс на тази двойка реално съществува, при това не е малък, но не им гарантира победа на изборите. Е, затова са изборните машини, с чиято манипулация двойката Радев – Йотова може да спечели още на първи тур. Пропуснат ли момента манипулациите на втория тур ще са твърде рисковани и победата няма да е за тях.

Анастас Герджиков -  Невяна Митева

Тази кандидатпрезидентска двойка би трябвало да е идеално съчетание между характери, общи цели и визия обединяваща мислещите с главите си хора, а не тези, за които форматираните емоции са разновидност на логичното съждение.

Анастас Герджиков е роден на дата, която го прави целеустремена личност, но в същото време  го зарежда на моменти с безпричинно упорство и инат, както и с неумение в неочаквани ситуации, когато не е подготвен да  обмисля добре думите и действията си.  Типична за него е всеотдайността и състрадателността, които обаче му печелят неприятели. Съдбовният му път на постоянни трудности и изпитания има за цел да потисне заложеното от датата му на раждане и да го превърне в хармонична личност.

Партньорката му в кандидат президентската двойка е родена в стабилен земен знак, под влияние на вибрация, която на моменти от прекалено тактична я превръща в нетактична и готова да си каже всичко, което мисли, дори и в своя вреда. Съдбовния ѝ път я превръща в човек на реда, на разбирателството.

Интересни са две съвпадения при заявлението за регистрация в ЦИК и двете подвластни на вибрация 7 – тяхната битка ще е чрез интелект, а не с агресия и със сериозното предупреждение да овладяват емоциите си. Това означава, че при пряк дебат с Радев, няма да е трудно, Герджиков да бъде ваден от равновесие, защото Радев никога не говори по същество, той иронизира, унижава  и със сарказъм напада, за да прикрие невежеството си. 

Композитната карта да тандема е носител от една страна на трудности, но от друга като обща вибрация на умение да общуват с хората и да печелят тяхното доверие. Негатив на тази вибрация е понякога и противоречивото говорене, ако може да се харесат на всички, което е невъзможно и по вероятно е да отблъснат мнозина. Кампанията предстои и ако си избистрят  визията, ще избегнат този сериозен негатив.
Композитната карта с изборния ден е носител на положителни промени, създаване на позитивна карма за целия народ, опит за единение и помирение на разделеното ни общество. Отличен шанс, ако избегнат негативите.

Изборната бюлетина подвластна на вибрация 15 е носител на стабилност, почтеност по време на предизборната кампания съгласно повелята на двойното число. Деня на теглене на бюлетината е в композитна лична година на анализ, в месец на кармична разплата и в ден на нови познанства.  От Герджиков и Митева зависи да разпознават измамните и целящи да ги провалят в последния момент, в изборния ден.

Имат астрологичен шанс на втори тур да спечелят, но не сами, а с помощта на рамото, което ще ги подкрепи.

Лозан Панов  - Мария Касимова – Моасе

Астрологичните конфигурации не им дават шанс за победа веднъж, и втори път, ако двамата едновременно правят предизборна кампания не по късно от третия й ден на по близкото си делово общение ще са си разменили остри думи и ще са покълнали предвестниците на взаимната им непоносимост. Абсурдна до гротеска е тази двойка.

Лозан Панов, роден в огнен знак, на импулсивна дата, инатлив до степен да застава срещу себе си и да е в пълно противоречие на писаните правила и закони, на Кармата и Съдбата се сблъсква с кандидат вицепрезидент родена във Везни - привидно знак на хармонията и разбирателството, но всъщност човек на постоянното колебание, с дразнещо изявена променливост заради вибрацията в деня й на раждане, и също тъй изявено инатливо несъгласие дори без причина, независимо какво показва външния вид и поведение. Бих казала, горкия Лозан Панов, някой голям номер му е спретнал, дали нарочно или от некадърност, не знам.

В кандидатпредидентската надпревара неговата мотивация е да намери  нова среда, в която да бъде оценен по достойнство, да получи истинско признание за качествата си, защото независимо от високия му пост, той се възприема като неоценен както заслужава. Мотивацията на дамата е единствено материалната изгода, която носи поста. Нищо друго.

Композитната карта за тази тяхна обща лична година е носител на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, вредна прибързаност, желание да обсебват избирателите, въпреки че е непостижимо, все проблеми. От другите астрологични фактори ще спомена само най-важните.

Кампанията им ще е наситена с неподходящи контакти и обещания, но без покритие. Заявлението на регистрацията за участие в изборите е подадено отново в лична година на трудности, в месец на негативни промени и в ден на кармична разплата, която е непреодолима спънка в намеренията им да спечелят.

Бюлетината с номер 19 е носител на прибързана радост от скорошно ново начало, изтеглена в тяхна лична година на трудности, в месец на промени и в ден на безкрайни емоции.

Астрологичен шанс за победа по естествен път не съществува. 

Мустафа Карадайъ –  Искра Михайлова

Неколкократните проверки на изчисленията, които правих за тази кандидатпрезидентска двойка ме доведоха до неочаквания извод, че астрологични негативи и по между им и във всички композитни карти в процеса на регистрация не съществуват. Само предупреждения, лесни за спазване, сякаш Съдбата е на тяхна страна и невидимо е ръководила действията им.

Двамата партньори са родени в земни знаци и успяват с разум, спокойствие и задълбочен анализ да се справят с трудностите и предизвикателствата по пътя им. По време на кампанията са в лични периоди на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, но заради рутината и натрупан опит ще ги преодоляват без щети.

Композитната им карта за тяхната настояща лична година им позволява кармична разплата с неприятелите на ДПС като цяло и с Румен Радев в частност. От тях се иска да се подчинят на Съдбата, която ще им предостави полезните за тях ходове, да не прибързват, обещанията им да са реални и изпълними, за да привлекат и избиратели извън ДПС. Отново повтарям, най-важното е да не прибързват в нищо по време на кампанията.

Решението на ЦИК за допускането на двойката до изборната надпревара е отново в тяхна лична година на Съдбовно подчинение, в месец на нова среда и активно общуване и в ден на промени. Все позитиви.

Бюлетината с номер 17 е отново на кармична разплата, както и вибрацията в деня на композитната им звездна карта и обещава грижа  за народа, не само за техните избиратели, обещава обединение, а не разединение. Изтеглена е в лична година на подчинение, в месец на познанства и в ден на анализ и добра преценка на хората, които допускат до себе си.

 Двамата партньори в президентската надпревара са наясно, че няма да спечелят самостоятелно битката, въпреки че чудото може да се случи но ще покажат на всички незаобиколимата значимост на ДПС в българското общество, благодарение на която те ще наклонят везните към победата на предпочетения от тях кандидат. Такива са естествените планетарни заложби, а очевидно успяха и блестящо да неутрализират изтичането на гласове от партията чрез манипулиран машинен вот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения