Световният шампион ще е...

Аржентина ще бъде световен шампион на 18 декември. Това обяви системата за прогнозиране на Йоахим Клемен, анализатор на фондовия пазар, чийто модел слива различни математически променливи със социално-икономически индекси, за да установи процентите на успех или провал за всеки национален отбор по футбол.

Според британския борсов брокер, за да се заключи, че тимът ще постави още една звезда на своята емблема, се вземат предвид спортните концепции, но преди всичко аспекти на околната среда в страната: като населението, БВП. По същия начин шансът също се отбелязва като ключ в крайния процент.
Това, което стана ясно от прогнозата на Йоахим Клемен, са последните два мача, които ще доведат до това Меси да спечели Световната купа, както направи с Копа Америка през 2021 г.

Аржентинският тим ще играе в груповата фаза срещу Саудитска Арабия, Мексико и Полша. Априори три достъпни отбора. Анализаторът преминава от осминафиналите и четвъртфиналите, за да направи прогнозата си и се намира на полуфиналите, пред които ще се изправят хората на Скалони. Срещу кого? Испания. Там ще свърши пътят на червените в Катар, според тази прогноза.
И факт е, че финалът, предложен от Клемен, не може да бъде по-жив. Нищо повече и нищо по-малко от Англия-Аржентина. И накрая Меси ще стане всичко, което е - най-великият футболист, живял някога на тази планета...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят