Селин Дион събира двама влюбени

Канадската дива е сред 200-те най-велики певици, а сега ще се изяви и като актриса.

Певицата ще играе себе си в романтичната комедия „Отново любов“

Тези дни излезе трейлърът на филма „Отново любов“, в който ще имаме възможността да гледаме канадската дива Селин Дион (54) в ролята на самата себе си.

Филмът проследява донякъде неочаквана любовна история. Главната героиня Мира трудно понася загубата на починалия си годеник и започва да изпраща емоционални текстови съобщения на номера на мобилния му телефон. Междувременно номерът му официално е прехвърлен на журналиста Роб, който наскоро се е разделил с годеницата си и напълно е загубил надежда да намери любовта на живота си. Съобщенията на Мира обаче започват да го очароват, той се впуска в приключение и открива неочаквана любовна възможност. А при всичко това Селин Дион, която играе себе си, ще му помогне в този план.

За допълнителна изненада, Селин ще има не само филмова роля в лентата, но публиката ще има възможност да чуе и новата й музика. Що се отнася до останалите герои, в Мира ще се превъплъти актрисата, певица и Мис Свят 2000 Приянка Чопра (40). Ролята на Роб се изпълнява от Сам Хюган (42), известен с участието си в драматичния сериал "Друговремец". Интересно е, че в трейлъра се появява и съпругът на Приянка Ник Джонас (30), който е музикант и член на групата Jonas Brothers.

Режисьор и сценарист на филма е Джим Строус (46), а основната идея е взета от новелата „Съобщение за теб“ от немската авторка София Крамер. Със сигурност тази романтична комедия няма да остави никого безразличен, а през май, когато филмът трябва да започне да се излъчва по кината, ще покаже как любовта идва при тези, които вярват в нея, и може би е само на едно съобщение разстояние.

В началото на декември миналата година световно известната певица Селин Дион обяви пред феновете си, че страда от нелечимо неврологично заболяване, което беше причина да отмени насроченото за февруари европейско турне. Звездата е диагностицирана със синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите ѝ да се напрягат неконтролируемо. Въпреки че няма лечение за състоянието, съществуват методи за забавяне на прогресията, като Селин разкрива, че прави всичко възможно, за да сведе до минимум симптомите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица