Синдиците на КТБ: Лъжа са твърденията на Цветан Василев за изплатени огромни адвокатски хонорари

Синдиците на КТБ опровергаха твърденията на Цветан Василев, че обявената в несъстоятелност банка е изплащала огромни адвокатски хонорари. Това те заявяват в изявление до медиите.

Ето и целия текст:

Изявление на синдиците на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност)28.11.2016

Във връзка с лансираните в интервю на Цветан Василев от 27 ноември 2016 г. твърдения по отношение на заплащани от „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н) адвокатски хонорари в нереално големи размери, категорично заявяваме, че те не отговарят на действителното фактическо състояние и са насочени към дискредитиране на дейността на синдиците на КТБ АД (н).

За пореден път информираме, че всички адвокати, ангажирани от КТБ АД (н), работят на консултантски договори с фиксирано възнаграждение и общата изплатена им сума за целия период, през който КТБ АД (н) се управлява от синдици, е в десетки пъти по-малка от споменатата в интервюто на Цветан Василев.

Не отговарят на действителното фактическо състояние и твърденията му по отношение на извършваните цялостни разходи от страна на КТБ АД (н), както и отправените от него личностни нападки спрямо нас и професионалните ни качества.

Коментари

Задължително поле