Тайсън Фюри без секс три месеца

Мащабни протести срещу скъпите горива във Франция Организаторите раздават брошури с планираните блокади, за да не страдат гражданите

Морският бранш скочи срещу обществена поръчка за спасителни кораби

„Антикорупция“ поиска отнемане на имущество за 2,3 млн. лева от Трайчо Трайков

Училището в Черноморец опасно за децата Омбудсманът на Бургас: Има нужда от спешен ремонт

Поставят къщичките за Коледно-новогодишния базар в Благоевград

Русия призова САЩ да прекратят „окупацията“ на зоната около бежанския лагер Рукбан в Южна Сирия

Условна присъда за пиян ученик, убил кмет на пътя

Над 6000 бебета у нас се раждат преждевременно 91 новородени са минали за 11 месеца през отделението по Неонатология към болницата в Търново, спасено е бебе с тегло 900 грама

Льов: Младите имат голям потенциал

330 лв. за коледни подаръци ще заделят любителите на онлайн шопинга Най-често даряваме дрехи и козметика

Сбогуването с Краля

Кметът на София отиде на работа с градския транспорт

Мъри: България все още е затворена страница

Варна с награди за дигитално училище, спорт и младежки политики

СИТИ КЕШ отбелязват рождени дни със социални инициативи

Стартът на инициативите бе даден в „Деня на детето“, когато целият екип на регионалния офис в Севлиево отпразнува своя втори рожден ден заедно с децата от Дом „Велика и Георги Ченчеви“.

Регионалните офиси на компанията празнуват заедно с деца от социални домове

Децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания гр.Чирпан посетиха зоопарк „Аязмо“ в гр. Стара Загора. Еднодневната екскурзия, организирана от служителите на СИТИ КЕШ в Чирпан по повод третата годишнина на офиса, включваше транспорт, обяд и посещение на зоопарка. По думите на управителката на Центъра г-жа Иванка Ненкова посещението се е отразило положително на емоционалното и психическо състояние на децата.

В Самоков служителите на СИТИ КЕШ подариха на Центъра за социална интеграция и рехабилитация уред за двигателни рехабилитации. Отново поводът бе рожден ден – този път първи за регионалният офис на дружеството в Самоков. Надеждата на целия екип на представителството е съоръжението да подпомогне терапевтичните програми на децата и младежите в Центъра. Доставката и монтажът, както и гостите в Центъра предизвикаха вълнение, първоначално смущение, но и не малка доза любопитство сред малчуганите.

Екипите на СИТИ КЕШ в цялата страна си предават щафетата и даряват не само материално, даряват емоция, даряват усмивки и надежда, като отказват доброволно от шумните чествания на рождените дни на своите офиси в името на доброто.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Жоро Карамански – човекът, който отговаря за София е пълен смешник. Толкова е далеч от кредитирането, колкото Христо Стоичков от гимнастиката. Офисите в София са празни, нямат персонал, дори любовницата му от Надежда избяга 🙂

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.