СИТИ КЕШ отбелязват рождени дни със социални инициативи

Стартът на инициативите бе даден в „Деня на детето“, когато целият екип на регионалния офис в Севлиево отпразнува своя втори рожден ден заедно с децата от Дом „Велика и Георги Ченчеви“.

Регионалните офиси на компанията празнуват заедно с деца от социални домове

Децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания гр.Чирпан посетиха зоопарк „Аязмо“ в гр. Стара Загора. Еднодневната екскурзия, организирана от служителите на СИТИ КЕШ в Чирпан по повод третата годишнина на офиса, включваше транспорт, обяд и посещение на зоопарка. По думите на управителката на Центъра г-жа Иванка Ненкова посещението се е отразило положително на емоционалното и психическо състояние на децата.

В Самоков служителите на СИТИ КЕШ подариха на Центъра за социална интеграция и рехабилитация уред за двигателни рехабилитации. Отново поводът бе рожден ден – този път първи за регионалният офис на дружеството в Самоков. Надеждата на целия екип на представителството е съоръжението да подпомогне терапевтичните програми на децата и младежите в Центъра. Доставката и монтажът, както и гостите в Центъра предизвикаха вълнение, първоначално смущение, но и не малка доза любопитство сред малчуганите.

Екипите на СИТИ КЕШ в цялата страна си предават щафетата и даряват не само материално, даряват емоция, даряват усмивки и надежда, като отказват доброволно от шумните чествания на рождените дни на своите офиси в името на доброто.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Жоро Карамански – човекът, който отговаря за София е пълен смешник. Толкова е далеч от кредитирането, колкото Христо Стоичков от гимнастиката. Офисите в София са празни, нямат персонал, дори любовницата му от Надежда избяга 🙂

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.