Скарлет Йохансон се снимала с пневмония в „Черната вдовица“

Скарлет Йохансон не капризничила по време на снимките.

Премиерата е насрочена за 9 юли

„Черната вдовица“ е един от най-очакваните филми от киновселената на Марвел. За съжаление, снимките му съвпаднаха с началото на ковид пандемията, а разпространението му – с нейното продължение. Заради нея премиерата на готовия още миналата година супергеройски блокбастър беше отлагана няколко пъти. Тя трябваше да се състои на 7 май тази година, но сега актуалната дата за пускането на „Черната вдовица“ в киносалоните на САЩ е 9 юли. Лентата ще може да бъде видяна едновременно и на стрийминг платформата Disney+.

Неотдавна стана известно, че Скарлет Йохансон и партньорката й на екрана Флорънс Пю са завършили снимките на екшъна болни от пневмония. За това разказа в интервю режисьорката Кейт Шотланд. Тя обясни, че графикът е бил много сгъстен – филмът е заснет само за четири месеца на няколко различни места, между които Норвегия, Мароко и Великобритания. Но Йохансон, макар и болна, оставала приветлива и жизнена. Шортланд отбелязва, че актрисата изобщо не е капризна.

„Черната вдовица“ разказва историята на шпионката Наташа Романов преди присъединяването й към Отмъстителите.

Още един филм на Disney, "Круела" (Cruella), чиято премиера е планирана за 28 май т.г., ще бъде показан едновременно и в киносалоните, и на стрийминговата платформа на компанията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл