Скилър няма да плати гаранцията си в знак на протест

Александър Деянов - Скилър

Утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски”, обяви във фейсбук братът на Лилана

Бийтбокс изпълнителят Александър Деянов - Скилър обяви във фейсбук профила си, че няма да плати наложената му гаранция в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения. Деянов, който е брат на певицата Лилана, беше арестуван и обвинен за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв., но след това съдът я намали наполовина до 50 000 лв.

Неофициално от прокуратурата посочиха в началото на акцията, че се проверява дали Лилана (Лиляна Деянова) не е била подставено лице на Васил Божков. Срокът Скилър да плати гаранцията си изтече вчера.

"Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати - вашата подкрепа", пише Деянов. Той анонсира, че утре в 10:30 ч. ще е с багажа си пред ареста на "Майор Векилски".


Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право