Службите в няколко града се мобилизират за учение, включващо авария в АЕЦ „Козлодуй“ Учението ще наблюдават представители на МАЕ, Беларус, Украйна, Русия и Япония

Поет блъсна с кола човек на пешеходна пътека Недялко Йорданов опитва да избегне правосъдието

Търсят още 9 съдебни заседатели в Търговище

Арестуваха предполагаемия посредник в убийството на журналистката Дафне Галиция

И медия в Малта гръмна за скандала с Efbet

Бургазлии с подаръци за деца и възрастни в неравностойно положение Кампанията „Подари от сърце“ на Община Бургас насърчава благотворителността

Синдикатите не са отказват от общия национален протест заради болничните

Вицепремиерът Каракачанов подаде сигнал до главния прокурор за опити за създаване на македонско малцинство в България

Изграждат бази за собствено ползване Автомобилната индустрия е активна

Противниците на Гешев във ВСС три пъти се отрекоха от тезата, че избор с един кандидат не е избор

Вижте кадри от ареста на разбитата група за фалшиви документи (СНИМКИ и ВИДЕО)

АПИ: От утре се въвежда зимното поддържане на пътищата Пътната агенция мобилизира 3000 снегопочистващи машини

Шофьорка се преобърна с колата си в канавка

Ердоган: Ще търсим алтернативи, ако САЩ упорстват с условията за Ф-35

Ивет Лалова влюбена в Сан Франциско

След 2020-та България я чака възход След три години започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина и те ще поемат управлението

С пророчицата се съветват известни политици, шоумени, общественици. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират и криминалисти

Ясновидката Соня Щерева.
Ясновидката Соня Щерева.

България я чака възход след 2020-та, предвижда ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката направи за „Труд” прогноза за съдбините на страната, която предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина. Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход.

„Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес”, пророкува Соня Щерева.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Гадателката е категорична, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и подобни временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще помогнат на страната ни.

„Трябва още няколко години да потърпим само и хубавото ще се усети и у нас!“, заявява ясновидката.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила.

„Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Освен това държавата ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна”, напомня пророчицата.

Щерева предвижда, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традиции ще продължава. Желанието на много млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат отново към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът „спи“ и ако се събуди има вероятност да стане опасно.

Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават. „Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени“, разказва ясновидката и допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми.

„Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има такава епидемии, които ще засегнат много хора“, предупреждава горнооряховката.

Тя разказва, че всеки втори българин вече е неуравновесен и случаите на агресия, депресия и психични проблеми, стават масови.

„Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват много“, отчита ясновидката.

Тревожна тенденция

Все повече деца страдат от тумор на мозъка 

По думите на горнооряховската гадателка Соня Щерева напоследък много деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато притеснени родители идват за съвет при нея. Част от туморните образувания, за щастие са доброкачествени и има лечение.

02-3

Ясновидката разказва, че наскоро дори свещеник със семейството си потърсил помощ от нея. Разбрал за пророчицата и както се връщал с влака от Варна, слязъл на жп гарата в Горна Оряховица, за да я посети. Довел болното си момченце, на което лекарите били поставили диагноза – три тумора в мозъка. Соня Щерева обаче била категорична, че става въпрос за хематом, образуван от падане на детето по глава. На тръгване, свещеникът поискал да остави пари до една от многобройните икони в дома на пророчицата, но тя категорично отказала с думите: „Аз пари за деца не вземам, вместо аз да ви помогна за лечението на детето, вие искате да ми оставите…“ . Човекът се трогнал, признал, че е свещеник и я благословил, а не след дълго се обадил, за да потвърди, че повторната диагноза на медиците за болестта на детето била хематом.

Соня Щерева споделя, че пада възрастовата граница и на диабета. Масово при нея идват родители на дечица, заболели от диабет, както и от сърдечно-съдови аномалии.

 

Въпреки че не се интересува от политика

Гадателката познала кметовете-победители във великотърновско

Соня Щерева е категорична, че не разбира от политика и няма определени партийни пристрастия. Въпреки това в продължение на години в дома й пристигат за съвети и изборни прогнози както местни политици, така и участващи в националното управление. Ясновидката обаче познава с плашеща точност победителите в различни избори.

Даниел Панов
Даниел Панов.

През 2011 година тя позна кои кметове ще спечелят в десетте общини на Великотърновска област. „Един ден от кмета на Велико Търново ще зависят всички градоначалници в страната”, предвижда през същата година горнооряховката. И действително, днес кметът на Велико Търново Даниел Панов е председател на НСОРБ – организацията на всичките 265 български общини.

Соня Щерева е познавала с точност и по колко евродепутати ще влязат от различните партии през различни кампании. Прогнозите й за предсрочни избори и управлението след тях също се оказват верни през последните години на парламентарна криза. През миналата година тя предвиди трусове във властта и извънредни избори през пролетта на 2017 г. и заяви пред местен вестник, че Бойко Борисов ще стане премиер за трети път.

По повод зачестилите напоследък нападения над обществени фигури и саморазправи, тя смята, че тези инциденти „се правят нарочно“. „Целта е да се дискредитира сегашното управление, народът да се обърне срещу ГЕРБ и Бойко Борисов”, обяснява Щерева.

Гадателката смята, че сегашният премиер не лъже народа, като дава обещания.

„Всичко обаче се случва бавно. Служебното правителство малко разхвърля нещата и върна управлението на държавата назад, а Бойко трябва пак да ги изчиства от блатото. Той иска да се повишат пенсиите, ето и аз съм пенсионер, но знам, че няма как да стане изведнъж, след толкова години кражби в държавата. Въпреки че го хулят Борисов наистина мисли по човешки, за хората, направи и ще направи доста неща за България“, разсъждава ясновидката.

 

Предсказание

Правителството ще изкара целия мандат

02-2

Гадателката предсказва това правителство да изкара докрай четиригодишния си мандат. Въпреки това Соня Щерева е категорична, че в момента държавното управление е като „разграден двор“. Не само в парламента, но и в самото правителство има разнобой между министри, всеки дърпал чергата към себе си.

„В крайна сметка отново потърпевшите ще сме ние, българите. И така ще е до 2020 година, както ви казах! Лошо не мога да кажа за сегашния президент Румен Радев. Той е интелигентен човек, ала му се иска да започне от нулата, да се разпусне сегашния парламент и както при служебното правителство, той да подрежда нещата и да назначава свои екипи във властта. Впрочем той се разбира с доста политици от ГЕРБ”, заключва горнооряховката.

Щерева прогнозира, че президентът ще се дистанцира от лидера на БСП Корнелия Нинова, тъй като „виждал доста нейни грешки“.

 

Особено за кражби

Сътрудничи на МВР

Соня Щерева не крие, че сътрудничи на МВР. „Почти винаги съм ги насочвала правилно, разплели сме доста случаи. Особено за кражби, за изчезнали хора“, признава ясновидката.

Преди около месец я потърсили родини на изчезнал старец от Велико Търново с деменция. Тя ги насочила да излязат извън града на юг, в промишлената зона. След упорито претърсване на района, близките открили дядото полужив. Бил си постлал на земята да спи и без храна, и вода издържал тези дни.

 

Масово разваля злодеяния

Ерата на магиите

Соня е изумена, че сега в България е настанала „ерата на магиите“. При нея идват хора, пострадали от злонамерено енергийно влияние или такива, които искали да направят някому лошо. Злосторниците обаче тя връщала още от вратата.

„Не може да си представите за какви случаи става дума! И интелигентни хора се занимават с това – да поръчват на близки, на сестри и братя, на колеги, има и такива, които дори на децата си поръчват магии. Примерно, възрастна майка, изоставена от дъщеря си, която не я гледа и бърза така да я накаже! Нямам думи какво съм виждала – за да отстранят кандидат за работно място, поръчват магия за смърт“ , споделя потресена от размерите на човешката лошотия гадателката.

Тя е категорична, че в България този бизнес в момента е много печеливш, но е пълно с шарлатани, които мамят хората и им вземат понякога хиляди левове.

„За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш негативната енергия, трябва да познаваш сърцето на Корана. В България има само двама – трима просветени, които са учили този занаят в Истанбул и те умеят да направят качествено нещата. Така или иначе, този който поръчва, явно няма страх от Бога, защото някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, негативната енергия ще се стовари с двойна сила върху неговите деца или внуци”, припомня една от закономерностите на Вселената горнооряховката.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (21)

 1. Да бе… може и да се оправи, но няма да е защото тази го казва. Изобщо, ама никак не вярвам на пророчества – никога и по никакъв начин.

 2. Vuzhod sus sigurnost sled 2020 godina. No ciganski 6te bude vuzhoda

 3. Възход на Потънал Параход…!!! Викай Ура, ура, ура и Дишай Под Вода ,Ура…!!! Будь Здоров Спасител , комунист Петров. / чети мари , Велемиро/

 4. Ало,ало,няма повтарям …Безплатен Билет за Небестният Комунистически Просперитет…!!! Будь Здоров, наместник на Св.Петър, комунист Петров.

 5. През 94г „Бог“ бе българин , ама от тогава е с друг паспорт ! ✨ ?

 6. Безплатен Билет за Небесният Комунистически Просперитет…!!! Будь Здоров, Ангел-комунист, Петров.

 7. Тц, тц пак ние сме на хмм “мушката“:) Образованите сънародници от чужбината:)) Ако не преборим мафиозията, яхнала Родината последните 28 г и то заедно, едва ли образованите диаспорци ще могат сами да направят нещо!!! Обединението е разковничето. обединението на честните, моралните, духовните, щедрите, достойни Българи и Хора:)!!! А ние вече 50% от времето прекарваме в България и малко по други европейски държави:) Къде ще чакаме 2020 г:) Соничка ни подценява, но не й се сърдим…Има и други като нас, и ставаме все повече:) Приятен ден, вечер на всички истински Човеци и Българи:)!!!

 8. Вече видехме образованите юпита на дедо…

 9. Като гледам Алена си представям вещица , тази стои по-добре . Има по-друго излъчване

  1. Тя била българо-туркиня . Аа , значи там не искам да ходя ! Леле , леле !

 10. Така е Приятелю…!!! С ТИКВИ И ГЬОБЕЦИ ЩЕ ВЪРТИТЕ ГЕВРЕЦИ…!!! Будь Здоров, от прецаканата “ диаспора “ , Дон Петров.

 11. Някой ще каже “ Дон Педро ще. намаже,“ НЕ приятелю. .всите глеми $ преложения ойдоха в кюпа за Унищожения. НЕ ЩЕМЕ ВЛАСТ И ПАРИ. ..А ИСКАМЕ С БЛЪСКОВ ДА ПИЕМ ВИСКИ ДО ЗОРИ. ..!!! БУДЬ ЗДОРОВ.

 12. А що виски се изпи ПО НИЛ. и ЕФРАТ…бедната ти. е фантазията, БРАТ…!!! А във фойяето
  на Старият Нотел Судан , при. Приливи Крокодили плуваха от сой избран…!!! Будь Здлров, храбър Майор Петров.

 13. На отсрещния. Бряг…в Новият Нотел Судан. Майор Петров отидЕ тайната на златните “ гаскетс “ да разберЕ..!!! И успя , въпреки че много опасна мисия. беше това. .!!! И сега е в Америка на Свобода…!!! Пише, па. брише и Виски мирише…!!! Будь Здоров, Майор Петров.

 14. ами напълно е възможно – тогава управлението на герб вече ще е спомен

 15. Тази е само за Министър на надеждите на администрацията.Идат на тълпи българите от закъсалият свят,правят страната ни икономически тигър,бюджетът се пълни от данъци десетократно повече,заплатите също нарастват десет пъти всяка година,от целия свят се заселват у нас да работят и настава бейби бум.

 16. Ако до 2020 г. Европа се напълни с „бежанци“- джихадисти, което не е съвсем невъзможно, тогава може някои наши емигранти да предпочетат завръщане в Родината, пред ежедневни взривове на бомби по летища и метростанции. Ама не е много вероятно. Пък и хапчетата трябва да се пият редовно…

 17. Абе такива като Алена и тая на екрана защо ги пускат да мътят главите на хората

 18. Лъже и маже,
  и няма край, и няма край
  на шир и длъж.

 19. Боже прибери си вересиите, за да не ги използват по-лош и престъпен начин свинете от свинефермата герб, за да си правят пиар пред лошия матриял.Тая е много елементарна и проста, за да вижда нещо по-различно от пръдливия си -г-ъ-з-.

 20. Невероятно е как вестник като Труд лансира такива средновековни глупости, суеверия и предразсъдъци. Сякаш живеем в пещерната епоха. Шарлатански бълнувания – има психиатрични клиники, приберете си откачалката и не ни я навирайте в очите.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.